TOPIĆ ĆE DONETI CRVENO-BELIMA OGROMAN KVALITET! AVDALOVIĆ ZA REPUBLIKU: Sve vršnjake je prerastao MNOGO ranije!

Autor:

Sport

27.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je izuzetnu polusezonu u Megi.

TOPIĆ ĆE DONETI CRVENO-BELIMA OGROMAN KVALITET! AVDALOVIĆ ZA REPUBLIKU: Sve vršnjake je prerastao MNOGO ranije!

Foto: Starsport

Nikola Topić

Odlična vest za sve zvezdaše je pristigla juče kada je ozvaničen povratak Nikole Topića u Crvenu zvezdu Meridianbet. Iako mlad, među svim pristalicama crveno-belih vlada optimizam da bi u dobroj meri mogao da "zakrpi" odlazak Šabaza Nejpira, mada, ruku na srce, to i nije toliko teško. Vanserijski talenat je proveo godinu za nama na pozajmicama u OKK Beogradu i Megi gde je pokazao sav suvi kvalitet što je nateralo stručni štab tima sa Malog Kalemegdana da ga što pre vrati u svoje redove.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i košarkaš Partizana Vule Avdalović je trenirao Nikolu prilikom njegovog boravka u OKK Beogradu za koji smatra da je bio potreban Topiću, kao i onaj u Megi.

Republika

Foto: Mega Mozzart

Vukašin Avdalović

- Jedna zaista sjajna vest. Mislim da je napravio pravu odluku kada je pristigao u sistem Mege, a prethodno i u OKK Beograd gde je doneo veliki kvalitet, ali je pre svega i on dobio neko potrebno iskustvo. Posle toga mu nije trebalo dugo da pokaže o kakvom igraču se radi i da je već zreo za igranje evropskih takmičenja. Mislim da će i u Crvenoj zvezdi Meridianbet uspeti da pokaže sve svoje kvalitete i želim mu puno sreće, rekao je trener OKK Beograda za naš portal.

Topić je pokazao da se radi o izuzetnom talentu još davno.

- Sigurno da je sve svoje vršnjake prerastao još mnogo ranije. Naravno, pri prelasku iz omladinskog na seniorski nivo je uvek teško da se svi kvaliteti pokažu, ali mislim da je on jedan vanserijski talenat koji je već sada odličan igrač, a vremenom će pokazati i šta sve još može. Doneće crveno-belima potreban kvalitet, a zauzvrat će napredovati igrački - rekao je Avdalović za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading