IAKO JE BEBA IZGLEDALA NORMALNO - MAJKA JE UOČILA NEŠTO ČUDNO: Na kameri je jedan deo njegovog tela toliko SIJAO da je bilo zastrašujuće (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

09.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mama je uočila bebino blistavo oko na monitoru i odmah znala da nešto nije u redu

IAKO JE BEBA IZGLEDALA NORMALNO - MAJKA JE UOČILA NEŠTO ČUDNO: Na kameri je jedan deo njegovog tela toliko SIJAO da je bilo zastrašujuće (VIDEO)

Foto: shutterstock

Da je majčinski instinkt istinit, ova majka je dokazala.  Kada je ugledala na bebi monitoru svog sina, odmah je primetila da mu jedno oko svetli i da nešto nije u redu. 

Većina roditelja pomno prati dete, te odmah uoči bilo kakvu promenu, da li na telu ili u samom ponašanju. Ali je ovaj slučaj specifičan jer se nije jasno na telu videlo već ni manje ni više nego na ekranu. 

Republika

Foto: pixabay.com

Majka je odmah osetila da nešto nije u redu

 

Iako bi mnogi pomislili da se radi o nekoj greški na monitoru, ona je odmah odreagovala na njen majčinski instinkt. 

Njegovo oko je toliko sijalo da je bilo zastrašujuće. Iako su joj pojedini ljudi govorili da verovatno nije ništa jer bebino oko uživo izgleda sasvim normalno, ona je jednostavno znala i odmah ga je ujutru odvela kod pedijatra. 

Uobična kontrola je bila dovoljna da bi se uspostavila dijagnoza

Video: 

Na snimku objavljenom na Jutjubu vidi se da su zahvaljujući pažnji jedne majke iz Jute lekari pronašli i lečili njeno dete od retinoblastoma, retkog raka mrežnjače.

Posle više od godinu dana, dečak se uspešno izlečio. 

Doktor Hansen koji je lečio malog Bena, rekao je da se ovo prvi put desilo, da majka na ovaj način otkrije i uoči rak.

- Ovo je svakako ohrabrujuće i pozitivno, jer se na običnom bebi monitoru na neki način dijagnostikovao rak. Veoma je retko i svakako je ovde veliku ulogu odigrala sreća - rekao je doktor Hansen. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading