CSKA SE RADUJE PARTIZANU: " Igraćemo protiv BRAĆE iz Srbije"!

Autor:

Sport

05.12.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusi najavili utakmicu protiv crno-belih.

CSKA SE RADUJE PARTIZANU: " Igraćemo protiv BRAĆE iz Srbije"!

Foto: Starsport

Fudbaleri CSKA Moske i Partizana odigraće prijateljski meč u Antaliji 1. februara 2024. godine u sklopu zimskih priprema.

Velikan iz Moskve nema priliku da igra utakmice u Evropi zbog zabrane koju imaju svi klubovi iz Rusije, a kao posledicu rata u Ukrajini.

Većina klubova iz Evrope ne želi da igra ni prijatelsjke utakmice sa timovima iz Rusije, što ne važi za klubove iz Srbije.

Republika

Foto: Andrej Kosić

Navijači Partizana i CSKA

 

- Igraćemo protiv Partizana na pripremama u Turskoj! Prvog februara u turskoj Antaliji igraćemo prijateljsku utakmicu sa našom braćom iz Srbije. Čekamo sve crveno-plave na utakmici, lani je bilo vrlo vruće! O vremenu i mestu odigravanja utakmice naknadno ćemo vas obavestiti - poručili su iz CSKA.

CSKA je u januaru ove godine pobedio crno-bele u prijateljskoj utakmica rezultatom 2:1. Na tom meču navijači oba kluba zajedno su pevali i bodrili srpski, odnosno ruski tim.

Dobro je poznato da su navijači ova dva kluba u prijateljskim odnosima, a to pokazuju svaki put kada se sretnu.

Partizan je trenutno lider Superlige Srbije sa 3 boda više u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu koja je odmah iza njih na tabeli.

CSKA se nalazi na petoj poziciji Premijer lige Rusije sa sedam bodova manje u odnosu na vodeći Krasnodar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading