JOŠ UVEK IMA BRUTALNO UMEĆE! Delije nisu ZABORAVILE Kvinsija Milera! Promenio je PROFESIJU, a ljubimac grobara KOMENTARISAO njegovu OBJAVU! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.03.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije hteo da prećuti "magiju" Amerikanca.

JOŠ UVEK IMA BRUTALNO UMEĆE! Delije nisu ZABORAVILE Kvinsija Milera! Promenio je PROFESIJU, a ljubimac grobara KOMENTARISAO njegovu OBJAVU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Kvinsi Miler

Kvinsi Miler je brzo osvojio srca navijača Crvene zvezde svojim izuzetnim talentom i igrama na terenu. Iako je većini igrača potrebno određeno vreme da se prilagode na novu sredinu, Amerikanac je od prvog meča na Malom Kalemegdanu pokazao izvanredne sposobnosti i postao miljenik delija.

Posle sjajne sezone u Zvezdi, Miler je privukao pažnju velikih klubova i potpisao za Makabi iz Tel Aviva. Međutim, ispostavilo se da odlazak u izraelsku prestonicu nije bio najbolja odluka.

Problemi s povredom i kratka epizoda u "Ponosu Izraela", učinila je da Miler svoju karijeru nastavi putovanjem po egzotičnim košarkaškim destinacijama. Igrao je u Tajvanu, Portugalu, Urugvaju i na Filipinima, pre nego što se okrenuo basketu "tri na tri".

Kvinsi je pronašao svoje mesto u ekipi "Enemies" u Big 3 ligi, gde je zajedno sa svojim saigračima pokazao izuzetno umeće u novom sportu koji je izabrao. Njegov talenat i magija na terenu privukli su pažnju kako publike, tako i kolega igrača.

Zanimljivo je da je objavu Kvinsija Milera komentarisao centar Partizana Bruno Kaboklo, koji je samo objavio emotikone vatre, pokazujući poštovanje prema umeću svog kolege.

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo sa loptom u prodoru

Amerikanac je kroz svoju košarkašku karijeru pokazao da talenat i strast prema igri mogu pronaći svoje mesto i u "uličnom" basketu, gde i dalje nastavlja da ostavlja dubok trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading