DELIJE PRIREDILE SPEKTAKULARAN DOČEK KOŠARKAŠIMA U BARU! Bakljada pred duel Zvezde sa Mornarom (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna uvertira pred meč.

DELIJE PRIREDILE SPEKTAKULARAN DOČEK KOŠARKAŠIMA U BARU! Bakljada pred duel Zvezde sa Mornarom (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram/KK Crvena zvezda

Večeras je na programu utakmica 21. kola AdmiralBet ABA lige između košarkaša Crvene zvezde i Mornara u Baru. Lider regionalnog takmičenja ima impresivan skor od 18 pobeda i tri poraza, te ubedljivo vodi na tabeli i u ovaj meč ulazi kao apsolutni favorit.

Sa druge strane, domaći crnogorski predstavnik se nalazi na začelju tabele sa svega četiri pobede, što ih stavlja u neprijatan položaj pred dolazak crveno-belih.

Ekipe su stigle u halu, a na društvenim mrežama crveno-belih osvanuo je snimak spektakularnog dočeka koji su delije iz Bara pripremile košarkašima Crvene zvezde.

Autobus sa igračima ispraćen je bakljadom dok je išao ka mestu odigravanja meča.

Podsetimo, klub s Malog Kalemegdana je ove sezone pokazao izuzetnu dominaciju na Jadranu, ostvarujući veoma ubedljive pobede. Njihov bilans govori o tome da su tokom sezone uspeli da održe visok nivo igre i da se nametnu kao tim koji je teško pobediti.

Nasuprot tome, Barani se suočavaju sa velikim problemima. Skroman skor Mornara od četiri trijumfa ukazuje na to da im nedostaje konzistentnost i kvalitet u igri. Međutim, uprkos tome, svaka utakmica donosi novu priliku za dokazivanje, pa će Pavićevićeva četa pokušati da pruži jak otpor evroligašu, koji želi da se iskupi za nedavni poraz u Minhenu od Bajerna.

Navijači Zvezde utakmicu između Sferopulosove ekipe i Mornara mogu da prate na TV Arena sport Premium 1,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading