ZVEZDA LAKO NADIGRALA MORNAR U BARU: "Fenjeraš" nije mogao protiv razigranih crveno-belih!

Autor:

Sport

03.03.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Mornar u Baru sa 102:66 u okviru 21. runde AdmiralBet ABA lige.

ZVEZDA LAKO NADIGRALA MORNAR U BARU: "Fenjeraš" nije mogao protiv razigranih crveno-belih!

Foto: AdmiralBet ABA liga

KK MORNAR BAR - KK CRVENA ZVEZDA 66:102

(23:21, 13:26, 14:31, 16:24)

 

Izabranici Janisa Sferopulosa bez mnogo muke nadigrali su poslednjeplasiranu ekipu regionalnog takmičenja. Iako je domaćin odlično ušao u meč završivši prvu četvrtinu sa +2, crveno-beli su brzo "upalili motore" i postavili stvari na svoje mesto. Mitrović je dominirao u tim momentima, a do kraja poluvremena crveno-beli su stekli dvocifrenu prednost koju su do kraja meča samo povećavali. U trećoj deonici je Zvezda bila najubedljivija, a na odlične kombinacije Jaga sa centarskom linijom tim Mihaila Pavićevića nije mogao da pronađe odgovor.

Ono što najviše može radovati trenera i navijače jeste raznovrsnost u napadu. Džavonte Smart je bio najefikasniji akter meča sa 16 poena uz nekoliko vrlo atraktivnih poteza, a pomogli su mu i Mitrović, Davidovac i Tobi koji su takođe bili dvocifreni, a u listu strelaca jedino se nije upisao kapiten Lazić. 

U redovima Mornara najviše su se istakli Dan-Martin i Veders sa 13, odnosno 11 poena.

Nakon ove pobede Crvena zvezda se "iskristalisala" dodatno na prvoj poziciji sa učinkom od 18 trijumfa, i tri poraza, dok Mornaru koji je u poslednje vreme podigao formu sledi grčevita borba za opstanak u regionalnoj ligi, s obzirom na to da su zajedno sa Krkom zakucani za dno tabele sa samo četiri pobede i 17 neuspeha.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading