CRVENOJ ZVEZDI NE MOŽE NIKO IZ REGIONA DA PRETI! Crnogorski stručnjak iskren!

Autor:

Sport

02.03.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Drago nam je što ćemo našoj publici prirediti košarkaški spektakl"

CRVENOJ ZVEZDI NE MOŽE NIKO IZ REGIONA DA PRETI! Crnogorski stručnjak iskren!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mornar se sprema da dočeka Crvenu zvezdu
Trener Mornara, Mihailo Pavićević, izneo je svoje viđenje pred predstojećo meč sa ekipom Crvene zvezde u 21. kolu AdmiralBet ABA lige.

Pavićević je istakao da je svestan snage protivnika, ali da je ekipa spremna da pruži svoj maksimum pred domaćom publikom.

- Nakon reprezentativne pauze nikada ne znate u kakvom će stanju biti ekipa, igrači i kako će odreagovati. U goste nam dolazi učesnik Evrolige sa izuzetno jakim rosterom. Crvenoj zvezdi ne može niko da preti u AdmiralBet ABA ligi, pa tako ni mi, ali nam je drago što ćemo našoj publici prirediti još jedan košarkaški spektakl, rekao je Pavićević.

Republika

Foto: Starsport

Mihailo Pavićević


Izazov protiv ekipe sa najjačim rosterom
Crvena zvezda i dalje drži prvo mesto na tabeli ABA lige sa impresivnim skorom od 17 pobeda i tri poraza, dok se Mornar, zajedno sa ekipom Krke, nalazi na poslednjem mestu sa skorom od po četiri trijumfa i 16 neuspeha. Ovaj meč će biti izuzetno važan za Barane, koji će imati priliku da se suoče sa ekipom koja se takmiči u Evroligi i pokazati svoje kvalitete pred domaćom publikom.

Očekivanja navijača i atmosfera u dvorani
S obzirom na trenutni položaj na tabeli, očekuje se da će navijači Mornara biti u velikom broju na tribinama, pružajući podršku svojim ljubimcima i stvarajući atmosferu koja će dodatno motivisati igrače da pruže najbolju moguću igru.

Utakmica će se odigrati sutra od 21 čas, a ljubitelji košarke sigurno mogu očekivati uzbuđenje i neizvesnost na parketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading