EVROLIGA NAMERAVA DA SABOTIRA ZVEZDU?! Cirkuzantski planovi za Džejmsa remete igru crveno-belima!

Autor:

Sport

29.02.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavi se rekord u sred meča?

EVROLIGA NAMERAVA DA SABOTIRA ZVEZDU?! Cirkuzantski planovi za Džejmsa remete igru crveno-belima!

Foto: star sport

Evroliga planira poseban protokol u čast Majka Džejmsa koji se približava rekordu svih vremena, prema izvorima "BasketNjuza".
Oni ukazuju da čelnici takmičenja nameravaju da pauziraju utakmicu čim bek Monaka postane najbolji strelac svih vremena.

Protokol Evrolige uključuje različite scenarije. Na primer, ako je rekord postignut u prvom poluvremenu, igra će biti pauzirana odmah nakon koša.

Više opcija je dostupno ako se rekord postigne u drugom poluvremenu, u zavisnosti od rezultata i situacije sa vremenom utakmice, posebno ako se razvije u dramu u kasnim minutama.

Republika

Foto: Starsport

Majk Džejms

Pri takvom scenariju, igra bi bila zaustavljena u prvom trenutku kada se sat za igru zaustavi.

Nakon što postigne rekordni koš, Majk Džejms će dobiti gem loptu, a ostatak igre će se igrati pomoću rezervne lopte.

Majk Džejms (33) je samo 29 poena udaljen od Vasilisa Spanulisa, trenutnog rekordera sa 4455. Džejms trenutno drži drugu poziciju sa 4427 poena.

Monako će u petak, 1. marta, u gostima igrati protiv Barselone, dok će šest dana kasnije na svom terenu ugostiti Crvenu zvezdu. Upravo su tada velike šanse da Amerikanac i ostvari ovaj rekord, što umnogome može otežati crveno-belima da dođu do brejka u "kneževini", baš zbog "cirkusa" koji se očekuje u sred meča.

Majk Džejms je ove godine bio vodeći strelac Evrolige, sa prosekom od 19,4 poena uz preciznost šuta od 50% za dva i 42,3% za tri.

Štaviše, on je vodeći po efikasnosti sa impresivnih 21,6 indeksnih poena (PIR) po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading