BUDUĆNOST ZVEZDE NA KRAJU SEZONE IDE IZ KLUBA? I to kod Srbina!?

Autor:

Sport

20.02.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ESPN je ponovo "predviđao" kako će izgledati NBA draft.

BUDUĆNOST ZVEZDE NA KRAJU SEZONE IDE IZ KLUBA? I to kod Srbina!?

Foto: Starsport

Nikola Topić

NBA Draft: Nikola Topić na putu ka NBA

U junu nas očekuje NBA draft, a pratiocima košarke u Srbiji posebno je interesantno gde će završiti Nikola Topić, mladi košarkaš Crvene zvezde. Američki ESPN tradicionalno pravi svoju verziju drafta u kojima predviđa kako bi mogao da se odvija izbor mladih igrača od strane NBA ekipa.

Nikola Topić - Potencijalni Šesti Pik

Prema projekciji ESPN-a, Nikola Topić bi trebalo da bude šesti pik na draftu. Takođe, smatraju da će Toronto Reptorsi, ekipa koju sa klupe predvodi Darko Rajaković, preuzeti mladog plejmejkera.

 

 


Evropljani na Visokim Pozicijama

ESPN takođe smatra da bi prva dva pika trebalo da budu francuski košarkaši Zakari Rizašei i Aleks Sar. Od Evropljana, još bi visoko bio plasiran Litvanac Matas Buzelis na četvrtom mestu.

Podsetimo, Nikola je van terena već duže vreme, tačnije od četvrtog januara i evroligaškog večitog derbija. Topić se povredio u meču Evrolige protiv Partizana, a iako je u prvi mah izgledalo bezazleno, dodatni pregledi su ukazali da se ipak radi o ozbiljnijoj povredi koja iziskuje dužu pauzu, te zvezdaši sa nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na teren.

Nikolin izostanak je veliki hendikep za Janisa Sferopulosa, jer je mladi plajmejker nakon povratka sa pozajmice u Megi pokazao da je sazreo da diriguje napadom Crvene zvezde iako ima samo 18 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading