DŽEJMS NAJAVIO KRAJ KARIJERE! Koliko god voleo košarku, nekada sam umoran od toga!

Autor: M. M.

Sport

16.02.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Monaka saopštio tužne vesti.

DŽEJMS NAJAVIO KRAJ KARIJERE! Koliko god voleo košarku, nekada sam umoran od toga!

Foto: Starsport

Majk Džejms

Američki košarkaš Majk Džejms, bek Monaka, koji se ističe fantastičnim igrama u Evroligi, iznenadio je javnost izjavom o mogućem povlačenju iz profesionalnog sporta.

Iako je blizu obaranja rekorda po broju postignutih poena u istoriji Evrolige, Džejms je najavio da bi sledeći ugovor mogao biti i poslednji u njegovoj igračkoj karijeri.


Iako Monako želi da zadrži iskusnog beka, ništa konkretno se nije desilo kada je reč o njegovoj budućnosti. Džejms ističe da ima vremena da se razgovara na tu temu, s obzirom na to da je sezona duga, a klub ima vremena da pronađe način da komunicira sa njim.

Majk Džejms je istakao da, uprkos ljubavi prema košarci, ponekad oseća umor od svog profesionalnog angažmana.

- Koliko god voleo košarku nekada sam umoran od toga što sam košarkaš. Ako to ima ikakvog smisla... Da skratim, moj sledeći ugovor će verovatno biti i poslednji. Biće to kraj moje igračke karijere - rekao je Majk Džejms, pa dodao:

- Ima vremena da se priča na tu temu. Ne znam kada, ali sezona je duga. Mi živimo u istom gradu i ljudi iz kluba dobro znaju kako da dođu do mene.

Košarkaši Monaka trenutno se nalaze na 4. mestu Evrolige sa 16 pobeda i 10 poraza, a veliki doprinos takvom rezultatu ide upravo na račun Majka Džejmsa. Njegove fantastične igre su ključne za uspeh tima.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading