LOJD ISPROVOCIRAO PARTIZAN NAKON POBEDE! PODSETIO NA ZVEZDU: Grobarima se NEĆE svideti!

Autor:

Sport

01.02.2024

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je solidnu rolu u pobedi domaćina.

LOJD ISPROVOCIRAO PARTIZAN NAKON POBEDE! PODSETIO NA ZVEZDU: Grobarima se NEĆE svideti!

Foto: star sport

Džordan Lojd, košarkaš Monaka, postigao je devet poena u pobedi svog tima nad Partizanom u 24. kolu Evrolige. Opšte je poznato da je igrao za Crvenu zvezdu pre samo nekoliko sezona, a pre meča Monako je objavio na duštvenim mrežama sliku na kojoj je pisalo: "Kao bivši igrač Crvene zvezde, Džordan Lojd zna kako se igra protiv našeg sutrašnjeg protivnika (Partizana)".

 

 

Nakon utakmice i pobede Monaka, američki košarkaš se oglasio tako što je "retvitovao" taj tvit uz dva crveno-bela srca. Ovaj potez če sigurno naići na oduševljenje zvezdaša, dok grobari i neće biti previše srećni zbog njega. Ipak, Lojd je sinoć iskazao poštovanje za crno-bele.

- Mnogo je pomoglo to iskustvo. Kada se vratim u moje dane u Crvenoj zvezdi, uvek je bilo zanimljivo. Tako je i ovde. Sve je lakše. Prošle sezone smo gubili od njih, ove takođe. Svi timovi su ujednačeni. Igrao sam u Srbiji, i mogu da kažem da je svaki tim nezgodan protivnik. Ali, kažem to za sve timove - rekao je Amerikanac.

Dodao je šta je bio ključ pobede.

Znate šta, mislim da je odrana bila ključ. Partizan je ofanzivan tim, i znali smo to. Timski smo odigrali odličnu odbranu. Da, pogađali smo neke teške šuteve, i ja sam pogodio onu trojku. Zaista sam ponosan kako smo odigrali odbranu - počeo je Lojd, pa nastavio:

- Igrati protiv tima kao što je Partizan je posebno. Imam veliko poštovanje za njih, i uvek su nezgodan protivnik. Veoma smo srećni što smo slavili i definitivno je odbrana uradila posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading