OVO JE KUĆA U BAČKOM PETROVCU U KOJOJ JE ODRASLA MAJKA KOJA JE UBILA DECU U NOVOM SADU Jeziva tišina ispred porodičnog doma!

Autor:

Hronika

04.03.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznanici devojke pričaju da je ona bila veoma privržena porodici, ali sve se promenilo kad je upoznala budućeg muža.

OVO JE KUĆA U BAČKOM PETROVCU U KOJOJ JE ODRASLA MAJKA KOJA JE UBILA DECU U NOVOM SADU Jeziva tišina ispred porodičnog doma!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Oktobarske revolucije 36

Martina P. S. (23), koja je sa suprugom Lavom P. S. (25) počinila samoubistvo skokom sa zgrade u Limanu, a pre toga, kako se sumnja sa njim ubila svoje sinove stare godinu dana i 3, odrasla je u Bačkom Petrovcu, gde je i bila zvanično prijavljena.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kuća u kojoj je odrasla Martina Petrović Suvajdžić

 

Ona je odrasla u mnogočlanoj porodici, ali od kada je ušla u vezu sa Lavom Petrovićem Suvajdžićem, nije bila u kontaktu sa njima. Njena majka čak nije znala ni da ima drugog unuka.

Inače, poznanici devojke pričaju da je ona bila veoma privržena porodici, ali sve se promenilo kad je upoznala budućeg muža.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kuća u kojoj je odrasla Martina Petrović Suvajdžić

 

Republika je danas otišla do Bačkog Petrovca, ali ispred njene porodične kuće vladala je grobna tišana, a niko od ukućana nije hteo da priča.

Poznanici porodice kažu da su oni veoma povučeni, da se i sami retko druže, a da u selu živi i Lavova, teško pokretna majka, o kojoj opet navodno, računa vode članovi primarne Marinine porodice.

Inače, sumnja se da su Martina i Lav najpre iz sektaških pobuda izvršili ritualno ubistvo svojih sinova, a potom i sebe odveli u smrt.

U domu porodice Suvajdžić u Petrovaradinu, policija je otkrila prisustvo mitoloških egipatskih simbola i satanističkih poruka, što sugeriše da su Lav i Martina svoj stravičan čin porodičnog zločina izvršili kao deo nekog sektaškog rituala. 

Kako smo i ranije pisali, u iznajmljenoj kući policijski inspektori pronašli su pregršt materijala koji ukazuje da su Lav i njegova supruga Martina bili pod jakim uticajem sekte i da su oboje čvrsto verovali u zagrobni život.

Navodno u fiokama i jednom ormaru u kući pronađena je sektaška literatura, knjige, ali i sveske u kojima je najverovatnije Lav pisao beleške.

- U nekoliko sveski sa tvrdim povezom pronađeni su rukopisi za koje verujemo da ih je prikupljao sam Lav Petrović Suvajdžić. Navodno on se u nekoliko tekstova obraća đavolu i traži od njega da ga spasi - kaže izvor Informera upoznat sa ovim slučajem.

Prema njegovim rečima sektaška literatura, zajedno sa kompjuterom roditelja ubica, odneli su inspektori koji rade na ovom slučaju.

Podsetimo, klupko ove užasne tragedije počelo da se odmotava u petak oko 22 sata, kada su Lav i Martina došli do solitera u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading