ZET VLASNIKA KUĆE STRAVE U NOVOM SADU BIO U DVORIŠTU NEPOSREDNO PRE TRAGEDIJE! Komšije sumnjaju na OVO!

Autor:

Hronika

04.03.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo dece i samoubistvo u Novom Sadu potreslo je celu Srbiju!

ZET VLASNIKA KUĆE STRAVE U NOVOM SADU BIO U DVORIŠTU NEPOSREDNO PRE TRAGEDIJE! Komšije sumnjaju na OVO!

Foto: Repbulika

Komšije jednog bračnog para iz Novog Sada ostale su u dubokom šoku nakon što su saznale da je par skočio u smrt sa zgrade, a u njihovom domu u Petrovaradinu kasnije su pronađena tela njihove dvojice dece, uzrasta od jedne i tri godine.

Par je živeo kao podstanari, a komšije navode da su videli supruga vlasnikove rođake u dvorištu samo nekoliko dana pre tragedije.

- B. je pre nekoliko dana došao kako bi obrezao drveće i sredio dvorište. Dečko je sve sredio, a potom je očistio i veliku kuću. Nakon toga je otišao, kako smo čuli, ništa nije primetio da se dešava sa ovom porodicom - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- Sumnjamo da se nakon toga sve desilo, jer bi čovek primetio da nešto nije u redu. Sigurno bi prijavio da je nešto posumnjao, iako si bili čudni tako nešto bi se videlo, ne verujemo da su mrtve sinove držali neko vreme, pa onda otišli da se ubiju. Verovatno se sve dogodilo tog dana. -

Podsećamo, celu Srbiju je potresla vest da je mladi bračni par skočio sa šesnaestospratnice u Novom Sadu, ali još više je potresla činjenica da su pronađena i tela njihovih sinova koji su bili stari samo jednu i tri godine.

Prema prvim informacijama, Martina i Lav su svoju decu otrovali otrovom protiv korova, a sebi presudili skokom sa jedne od najviših zgrada u ovom gradu. Takođe, skoro da je izvesno da su bili u sekti Deveti krug Sotone, te da su zbog ritala izvršili samoubistvo i ubili svoju decu.

Takođe, kako smo već pisali, njihova kuća bila je iznutra okrečena u crno, nosili su crnu garderobu, a na zidovima su pronađeni egipatski simboli kojim se ukazuje na verovanje u zagroban život.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading