SEKTOLOG RAZOTKRIO EGIPATSKE SIMBOLE IZ KUĆE ZLA NA PETROVORADINU! Upozorava na jezivu budućnost: Crkva i država moraju da se uključe, POTREBNA JE KAZNA ZA NJIH!

Autor:

Hronika

03.03.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On sumnja da je ovaj slučaj povezan sa satanizmom i egipatskom magijom.

SEKTOLOG RAZOTKRIO EGIPATSKE SIMBOLE IZ KUĆE ZLA NA PETROVORADINU! Upozorava na jezivu budućnost: Crkva i država moraju da se uključe, POTREBNA JE KAZNA ZA NJIH!

Foto: Republika

Nakon strašnog događaja u Novom Sadu, gde su mladi supružnici Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23) izvršili samoubistvo skokom sa zgrade, dok su pre toga, kako se sumnja, ubili svoja dva sina, javnost ostaje u šoku.

Nova saznanja otkrivaju da su simboli egipatske mitologije pronađeni na zidovima njihovog stana, što je dovelo do sumnji da je mladi par bio deo sekte.

Dimitrije Pastuović, poznati sektolog, koji sumnja da je ovaj slučaj povezan sa satanizmom i egipatskom magijom.

- Daj Bože da grešim, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, kosmosu, paganskim božanstvima - izjavio je Pastuović za Telegraf.

On dalje dodaje da poštovaoci ovih uverenja šire svoju propagandu i na taj način utiču na mlade ljude.

"Ovo je zlo!"

- To su zlonamerni ljudi, šire svoje gluposti i truju decu, poput njih, i to namerno. Ovo je zlo - kazao je sektolog.

Pastuović upozorava da će ovakvih slučajeva biti još u budućnosti ako se ne donesu odgovarajući zakoni i ne preduzmu adekvatne mere.

- Nažalost, ovo je uzelo maha, a da bi se ovome stalo na put mora se doneti zakon. Država, crkva, policija, svi moraju da se uključe i da se sprovode kazne - zaključio je.

Istraga ovog tragičnog događaja i dalje je u toku, a nakon što bude završena, biće poznato više detalja o ovom strašnom slučaju.

Policija je intervenisala nakon što su tela mladića i devojke pronađena na Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu, gde su zajedno skočili sa zgrade kako bi izvršili samoubistvo. Lekari su, na žalost, mogli samo da konstatuju smrt oba lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading