ĐAVO IM TRAŽIO DA PROLIJU KRV SVOJE NEDUŽNE DECE ISPRED PRAGA KUĆE?! Bračni par samoubica iz Novog Sada doveden u vezu sa OVIM SEKTAMA - da li ih je "Crna misa" uvela u DELIRIJUM!

Autor:

Hronika

03.03.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika ekskluzivno saznaje i da je mladi par bio pripadnik jedne sekte.

ĐAVO IM TRAŽIO DA PROLIJU KRV SVOJE NEDUŽNE DECE ISPRED PRAGA KUĆE?! Bračni par samoubica iz Novog Sada doveden u vezu sa OVIM SEKTAMA - da li ih je "Crna misa" uvela u DELIRIJUM!

Foto: Republika, Shutterstock

Užas i neverica obuzeli su zajednicu nakon stravičnog događaja u Petrovaradinu, gde su Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23) počinili nezamisliv zločin nad svojom decom pre nego što su zajedno okončali svoje živote skočivši sa solitera u Novom Sadu.

Par, koji je umesto da započne novi život u ovom gradu, ostavio je za sobom strahovitu tragediju koja je ostavila Srbiju u šoku. Ispred kuće u Petrovaradinu, pronađena su tela dece, koju su zverski likvidirali tako što su ima dali otrov za biljke. Bili su prisutni policija, forenzika i pogrebnici, ali je ulica ostala prekrivena tišinom, bez ikoga ko bi mogao da potvrdi bliskost s porodicom.

Lav Petrović potiče iz Vranja, dok je Martina rodom iz Slovačke. Par je stigao u Novi Sad pre nekoliko godina s namerom da izgradi svoje porodično gnezdo, međutim, motivi koji su ih naveli na ovaj krvavi čin ostaju nepoznati. Prema informacijama Republike, deca su otrovana, a tragovi ukazuju na to da je korišćen otrov za biljke koji nije bio prisutan u dvorištu.

Ekskluzivno saznanje Republike otkriva da je mladi par bio pripadnik jedne sekte, što bi moglo objasniti njihovu izolaciju i ekstremno ponašanje. Naime, policija je bila poprilično frapirana kad je zakoračila u kuću u kojoj su Marina i Lav živeli kao postanari u prethodne dve godine, kako zbog tela ubijene dece tako i zbog prizora koji su zatekli u samom stanu. Naime, cela kuća je bila u crnom, a svuda su bili prisutni motivi i crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije. Zanimljivo je da je sva odeća koja je nađena u njihovoj kući bila crne boje. 

Pretraga interneta nije pružila mnogo informacija o Martini Petrović Suvajdžić, dok se ime Lav Petrović Suvajdžić povezuje s radom u metal bendu iz Novog Sada. 

Satanizam u Novom Sadu!

Ozloglašena američka sekta "Familija" prethodno poznata kao "Deca boga" deluje i na teritoriji Srbije od 1995.

Poznata je po orgijama i humanitarnom radu, a sedište joj je u Novom Sadu. Od nedavno, ova sekta, sakrivena iza marionetskih firmi, fondacija, organizacija i udruženja, okuplja veliki broj novosadske omladine u jednom popularnom kafiću u centru grada.

Imajući u vidu to da Familija nije registrovana ni kao organizacija ni kao religija ili verska ustanova, pronalaženje čvrstih dokaza o njihovim istinskim aktivnostima predstavljalo je kolosalan zadatak. Sakriveni iza stotina organizacija, firmi i fondacija, uspeli su da svoju mrežu prošire po celom svetu, od Amerike, preko Balkana pa sve do Japana.

Verovanja Familije zasnovana su na Bibliji, ali ova sekta propagira nekonvencionalna verovanja koja su veoma atipična izvan delokruga sekte. Slobodan seks predstavlja glavnu karakteristiku sekte. Imajući u vidu to da članovi Familije žive u komunama, grupni seks je bio veoma učestala pojava, ali seks sa pojedincima koji nisu deo Familije je strogo zabranjen. Zabrana je usledila nakon pojave side.

Takođe, Familija je bila često na udaru policije zbog upražnjavanja seksualnih aktivnosti između odraslih i dece, dece međusobno i roditelja i sopstvene dece. Jedan od šokantnih zapisa, odnosno propoveda Berga jeste knjiga pod nazivom "Seks sa bakom" u kojoj se opisuje sam čin i osećanja tokom odnosa.

Foto: Shutterstock

Satanizam

Ozloglašena sekta "Crna ruža"!

U studiji  policije piše da se za prijem u Crnu ružu organizuje "crna misa". Tokom tog rituala kockom se određuje ko će prvi da izvrši samoubistvo, jedu crni hleb pomešan sa krvlju, izgovaraju "Oče naš" unatraške, drogiraju se, tetoviraju Hrista na tabane da ga gaze i na kraju sledi, naravno - orgija.

Crna ruža se pre Subotice pominje 1987. najpre u Zagrebu a potom i u drugim gradovima. Za okupljalište je tada označen kafić poznatog pustolova Željka Malnara.  I tada se milicija proslavila presrećući mladiće i devojke obučene u crno. 

Ove organizacija svoju ekspanziju je doživela 1992. godine, kada je otkrivena grupa od nekoliko desetina mladića i devojaka koji su se okupljali na subotičkim grobljima.

Foto: Shutterstock

Satanizam

Nakon konzumacije droge, na okupljanjima članova sekte, izvođeni su i rituali samopovređivanja.

Tajanstveni šef, vođa sekte, uvek nosi masku i kapuljaču, krijući identitet - stoji u studiji policije o sektama, ali se navodi da je "Crnu ružu" još četrdesetih godina vodio misteriozni Riječanin kojeg su članovi zvali "On".

U registru crkava i verskih zajednica koji se nalazi na sajtu Uprave za saradnju sa crkvama i verskim zajednicama, nalaze se, osim "tradicionalnih crkava koje na ovim prostorima imaju viševekovni kontinuitet", i Biblijski centar-Dobra vest, Crkva Golgota u Srbiji, Hrišćanska zajednica Logos, Harizmatska zajednica vere, Zavetna crkva Sion, Slobodna crkva Beograd, Hristova crkva braće, Crkva božja, Hrišćanska nazarenska verska zajednica, Hristova duhovna crkva, Crkva Isusa Hrista svetaca poslednjih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading