UHAPSILI SINA, A DUŠIMIRA KOMŠIJA ZVERSKI UBIO! Mustafa ga ostavio u LOKVI KRVI u rođenoj kući - vo je osumnjičeni za ubistvo u Novom Sadu!

Autor:

Hronika

06.02.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen je na početku bio sin zbog sumnje da je izvršio zločin, ali daljom istragom utvrđeno je da je komšija Mustafa D. počinio ubistvo.

UHAPSILI SINA, A DUŠIMIRA KOMŠIJA ZVERSKI UBIO! Mustafa ga ostavio u LOKVI KRVI u rođenoj kući - vo je osumnjičeni za ubistvo u Novom Sadu!

Foto: shutterstock

Muškarac Mustafa D. uhapšen je pre tri dana pod sumnjom da je brutalno ubio Dušimira P. (72), više puta ga ubodavši nožem u predelu vrata u Novom Sadu

Incidenat je prijavio sin I.P., koji je u svojoj kući pronašao oca u lokvi krvi, bez znakova života. Uhapšen je na početku bio sin zbog sumnje da je izvršio zločin, ali daljom istragom utvrđeno je da je komšija Mustafa D. počinio ubistvo, a kao motiv navodi se koristoljublje.

Patrola koja je prva stigla na lice mesta zatekla je I.P., koji je prijavio slučaj, kao i Dušimira P. koji je ležao u lokvi krvi. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt po dolasku na mesto događaja. Nakon sprovedene istrage, prvo se sumnjičio sin I.P. zbog loših odnosa sa ocem i činjenice da je telo bilo pomerano. Na telu Dušimira P. pronađene su brojne ubodne rane u predelu vrata.

Prema izjavama sina, oko 22 sata je otišao na sprat da spava kada je došao kući, a tada je poslednji put video oca. Oko 4 sata ujutru, kada je sišao sa sprata, zatekao je jeziv prizor, prvo pomislivši da je otac pao i udario glavom o pod, što je i prijavio policiji. Međutim, kasnije je utvrđeno da su na telu bile ubodne rane. Motiv ovog zločina može biti koristoljublje, s obzirom na to da su kod osumnjičenog pronađene otuđene stvari.

- Policija je, efikasnim operativnim radom, identifikovala i pronašla osumnjičenog, kao i novac koji je, sumnja se, oduzeo žrtvi - stoji u saopštenju PU Novi Sad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading