BILI PRIPADNICI SEKTE "FAMILIJA", DECI DALI OTROV PA SKOČILI SA SOLITERA U NOVOM SADU?! Kesica sa misterioznim prahom nađena ispred praga kuće - OVO JE BIO DEO RITUALA?! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.03.2024

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika ekskluzivno saznaje i da je mladi par bio pripadnik jedne sekte.

BILI PRIPADNICI SEKTE "FAMILIJA", DECI DALI OTROV PA SKOČILI SA SOLITERA U NOVOM SADU?! Kesica sa misterioznim prahom nađena ispred praga kuće - OVO JE BIO DEO RITUALA?! (FOTO)

Foto: Republika, Shutterstock

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23), koji su ubili svoje dvoje dece u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, pa potom okončali i svoje živote kada su zajedno skočili sa jednog solitera u Novom Sadu, planirali su da u ovom gradu počnu novi život, a ne da ga tu okončaju i to na najsuroviji način.

Ispred kuće u Petrovaradinu, gde su pronađena mrtva deca, bili su prisutni policija, forenzika, pogrebnici, ali ono što upada u oči jeste da u ulici vlada pa grobna tišina i da nema nikoga za koga bi se moglo reći da je bio blizak porodici.

Naime, kako Republika ekskluzivno saznaje Lav Petrović je iz Vranja, a Martina je iz Slovačke i u Novi Sad su došli pre nekoliko godina sa željom da tu sviju porodično gnezdo. Kako su se upoznali je nepoznanica, bar za sada, kao i što se ne zna šta ih je navelo da ubiju najpre svoju decu, a da potpom, držeći se za ruke, zajedno sa solitera skoče u smrt. Kako saznaje Republika, deca su otrovana. I to trovom za biljke kojih inače nema u dvorištu.

Prisustvo sekte u Novom Sadu!

Predstavnici sekte Familija kojoj je bračni par navodno pripadao,  prvi put su posetili Novi Sad 2008. godine za vreme Egzit festivala, organizujući aktivnosti u cilju "deljenja božje ljubavi". Veruje se da se grupa mladih ljudi doselila u Novi Sad nakon ovog događaja, gde su se sprijateljili sa brojnim mladim Novosađanima i osnovali udruženje građana pod nazivom “Kulturna razmena“. Takođe, otvorili su kafić u centru Novog Sada pod nazivom “Culture Exchange Kafe Pub“ gde su okupljali mlade na različitim događajima i radionicama.

Kafić "Culture Exchange" postao je meta napada 2013. godine, kada su nepoznati napadači razbili prozor objekta.Napokon, kafić je zatvoren, ali ne zna se da li je delovanje sekte "premešteno" negde drugde.

Republika ekskluzivno saznaje i da je mladi par bio pripadnik jedne sekte, pa se njihova izolovanost može i sa tim povezati. Naime, policija je bila poprilično frapirana kad je zakoračila u kuću u kojoj su Marina i Lav živeli kao postanari u prethodne dve godine, kako zbog tela ubijene dece tako i zbog prizora koji su zatekli u samom stanu. Naime, cela kuća je bila u crnom, a svuda su bili prisutni motivi i crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije.

Republika

Foto: Republika

Kesica otrova za biljke pronađena ispred kuće

Naime, pretragom celog Interneta ime Martine Petrović Suvajdžić nigde se ne pojavljuje, a ako na Guglu se ukuca ime Lav Petrović Suvajdžić, on navodi  samo na jednu strancu, gde se osoba pod ovim imenom i prezimenom pojavljuje kao snimatelj i producent albuma jednog novosadskog metal benda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Radovan

05.03.2024 06:27

Dobro, jedan manijak. ali kako dvoje manijaka da se nadju, jedno ludje od drugog?