ON STIGAO IZ VRANJA, ONA IZ SLOVAČKE! Martina i Lav u Novi Sad došli da stvaraju porodicu, ali su onda ubili decu, pa sebe!

Autor:

Hronika

02.03.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postavlja se i pitanje da li su Martina i Lav imali bližih i daljih rođaka, jer ispred kuće u kojoj su nađena ubijena deca i u kojoj je par do juče živeo, tokom popodnevnih sati niko nije viđen izuzev policije, forenzike i pogrebnika.

ON STIGAO  IZ VRANJA, ONA IZ SLOVAČKE! Martina i Lav u Novi Sad došli da stvaraju porodicu, ali su onda ubili decu, pa sebe!

Foto: Republika, Shutterstock

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23), koji su ubili svoje dvoje dece u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, pa potom okončali i svoje živote kada su zajedno skočili sa jednog solitera u Novom Sadu, planirali su da u ovom gradu počnu novi život, a ne da ga tu okončaju i to na najsuroviji način.

Naime, kako Republika ekskluzivno saznaje Lav Petrović je iz Vranja, a Martina je iz Slovačke i u Novi Sad su došli pre nekoliko godina sa željom da tu sviju porodično gnezdo. Kako su se upoznali je nepoznanica, bar za sada, kao i što se ne zna šta ih je navelo da ubiju najpre svoju decu, a da potpom, držeći se za ruke, zajedno sa solitera skoče u smrt.

Ono što je gotovo pa sigurno, jeste da su u Novom Sadu, ali i inače, živeli poprilično izlovano, da se ni sakim nisu družili, a posebno iznenađuje činjenica da u Interet eri nisu imali ni društvene mreže. Ovde možete pročitati u kom jedinom kotekstu se a celom Internetu pominje Lavovo ime.

Postavlja se i pitanje da li su imali bližih i daljih rođaka, jer ispred kuće u kojoj su nađena ubijena deca i u kojoj je par do juče živeo, tokom popodnevnih sati niko nije viđen izuzev policije, forenzike i pogrebnika.

Republika ekskluzivno saznaje i da je mladi par bio pripadnik jedne sekte, pa se njihova izolovanost može i sa tim povezati. Naime, policija je bila poprilično frapirana kad je zakoračila u kuću u kojoj su Marina i Lav živeli kao postanari u prethodne dve godine, kako zbog tela ubijene dece tako i zbog prizora koji su zatekli u samom stanu. Naime, cela kuća je bila u crnom, a svuda su bili prisutni motivi i crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ngo sekte

03.03.2024 01:36

Najvece sekte u Srbiji su politicke stranke i nevladine organizacije, dali je mozda razlog socijalni zivot i ekonomsko stanje u drzavi dovelo do ovog?