JEDAN DETALJ U DVORIŠTU BUDI JEZU! Bračni par NAPRASNO odlučio da ubije decu i sebe!? PRIPADALI SEKTI, CEO STAN IM U SEKTAŠKIM MOTIVIMA!

Autor:

Hronika

02.03.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Petrović Suvajdžić pripadao je nekoj sekti, a detalji ostaju predmet istrage. Stan koji su iznajmili bio je sav u crnom, sa molitvama i satanističkim znakovima na zidovima, što baca novo svetlo na ovaj tragični slučaj.

JEDAN DETALJ U DVORIŠTU BUDI JEZU! Bračni par NAPRASNO odlučio da ubije decu i sebe!? PRIPADALI SEKTI, CEO STAN IM U SEKTAŠKIM MOTIVIMA!

Foto: Republika

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžič (23) okončali su svoje živote sinoć skokom sa solitera u Novom Sadu, a pre toga su, kako je ispostavilo, ubili i svoje dvoje dece, dva dečaka stare jednu i tri godine, a kako saznaje Republika, deca su otrovana.

Prema nezvaničnim informacijama, bračni par Petrović Suvajdžić pripadao je nekoj sekti, a detalji ostaju predmet istrage. Takođe, stan koji su iznajmili bio je sav u crnom, sa molitvama i satanističkim znakovima na zidovima, što baca novo svetlo na ovaj tragični slučaj.

Trenutno su ispred kuće u Petrovaradinu prisutni policija, forenzika, pogrebnici, ali ono što upada u oči jeste da u ulici vlada pa grobna tišia i da nema nikoga za koga bi se moglo reći da je bio blizak porodici.

Po onome što se može videti na licu mesta, čii se kao da je mladi par odlučio da ubije decu i sebe, naprasno. Naime, napolju je na žicama ostao veš, sve je kao da se ništa tragično nije planiralo pre toga.

Kako Republika saznaje na licu mesta, par je u toj kući, živeo dve godine, ali nisu komunicirali sa komšijama.

- Dve godine su otprilike bili tu. Podstanari su, on je radio, ona nije. Sretala sam ih usput, ne bih ih ni prepoznala da ih sad vidim. Dosta ljudi se smenjuje u tim kućama.  Mi non-stop radimo, svi se retko srećemo. Ponekad sam nju viđala sa decom i to je to - rekla nam je jedna komšinica.

- Nisu nikad izgledali čudno njih dvoje, ništa čudno na njima nije bilo što bi na to aludiralo, ne mogu da verujem da se tako nešto strašno desilo - rekao nam je drugi komšija.

Deca su mrtva pronađena u podstanarskoj kući u Petrovaradnu, pošto je dvoje mladih koji su skočili sinoć sa solitera danas identifikovani.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading