POTPUNA KONTROLA UTAKMICE: Izabranici trenera Kovača odigrali su perfektnu partiju danas!

Autor:

Sport

02.03.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin bez šansi protiv odlično raspoloženog rivala.

POTPUNA KONTROLA UTAKMICE: Izabranici trenera Kovača odigrali su perfektnu partiju danas!

Foto: FK Budućnost Savino Selo

U okviru 16. kola PFL-a Subotice ekipa AFK Ade ugostila je sastav Budućnosti iz Savinog Sela, domaćin je u ovaj meč ušao sa 14. pozicije (13 osvojenih bodova), dok su gosti sa osam bodova više držali osmo mesto.

Republika

Znala je ekipa iz Ade uglavnom da slavi pred svojim navijačima protiv tima iz Savinog Sela, ali je u ovom duelu odlična postavka fudbalera Budućnosti sprečila taj scenario. 

Od prvog minuta gosti su imali terensku inicijativu, i nakon 18 minuta igre stigli su do prednosti igrači trenera Kovača. Kovačević je odlično uposlio Petra Đuričića, kome nije bilo teško da loptu smesti u mrežu rivala, 1:0 za tim iz Savinog Sela. 

Republika

Foto: FK Budućnost Savino Selo

Bitan trijumf na startu proleća 

Nastavili su gosti sa napadima, ređale su se šanse pred golom Đukića, ali se do odlaska na odmor "samo" još jednom zatresla njegova mreža. Kovačević je nakon asistencije upisao i pogodak, a njemu je ključno dodavanje poslao Radević, 2:0 za Budućnost. 

Drugo poluvreme ista slika na terenu, domaći su izmenama pokušali da promene odnos snaga na terenu, ali im to nije pošlo za rukom. Pitanje pobednika u velikoj meri rešeno je na isteku 70. minuta kada je svoj prvenac ove sezone psotigao Siniša Pavlović, 3:0.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nove promene rezultata nije bilo, izvršene su izmene na obe strane, pa je i tempo igre opao u određenoj meri.

AFK (Ada) - Budućnost (Savino Selo) 0:3 (0:2)

AFK: Đukić, Djeri (od 75' Mezei), Miladinov, Šinković, Vujić (od 39' Der), Hajdu, Balint, Pinter, Cvitko (od 46' Mat. Mijić), Mar. Mijić (od 46' Doroslovački), Popov

Budućnost: jorgić, Dr. Pavlović, Du. Pavlović, Kutlačić, Klipić, Pavlović, Radević (od 56' Krstović), Đuričić (od 56' Pavličević), Kovačević (od 89' Dragojević), Grubačić, Jokić 

U sledećem kolu u Savino Selo gostuje Udarnik iz Višnjevca, dok tim sa Ade ide na noge lideru na tabeli, Iskri iz Kucure.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading