GOL SA STARTA UTAKMICE REŠIO PITANJE POBEDIKA: Ceo plen putuje za Obrenovac!

Autor:

Sport

02.03.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdara nije uspela da se "otrezni" nakon uvodnog gola.

GOL SA STARTA UTAKMICE REŠIO PITANJE POBEDIKA: Ceo plen putuje za Obrenovac!

Foto: Printscreen/FSB

Na startu prolećnog dela prvenstva odigran je derbi gornjeg dela tabele Srpske lige Beograd, ekipa Zvezdare ugostila je sastav Radničkog iz Obrenovca. Domaći tim je u ovaj duel ušao sa deobe prve pozicije, dok su gosti bili na petom mestu.

Republika

Jako loš ulazak u meč od strane gostujućeg tima koštao ih je ranog deficita od jednog gola. Na isteku petog minuta Andrija Ratković se najbolje snašao u kaznenom prostoru Zvezdare, glavom je loptu posla iza leđa golmana Nikolića, 1:0 za tim iz Obrenovca. 

Iznenađni su bili domaći ovim golom, i ubrzo su još jednom mogli krenuti sa centra, ali je golman Nikolić bio na visini zadatka. "Otreznili" su se fudbaleri Zvezdare, i krenuli su sa igrom koja ih je dovelo do liderske pozicije nakon prvog dela sezone. 

U poslednjih 15-tak minuta prvog dela susreta uglavnom se igralo između dva šesnaesterca, te nije bilo ozbiljnijih pretnji pred golmanima. Drugi deo meča počeo je sa po dve izmene u oba tima, i to je bolje došlo domaćoj ekipi.

Republika

Foto: Printscreen/FSB

Detalj sa meča

Ofanzivni naleti Zvezdare su bili sve učestaliji kako je vreme odmicalo, ali je mladi golman Mrdak u par navrata odlično intervenisao, odbrana Radničkog je takođe bila na visokom nivou. 

Gosti su prepustili igru rivalu, i vrebali su svoju šansu iz kontranapada. Desetak minuta pred kraj susreta domaći fudbaleri su imali šansu koju je teže omašiti, nego pogoditi. Mladi rezervista, Matija Perić je mogao da uvede meč u neizvesnu završnicu, ali je lopta otišla van okvira gola. 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nove promene rezultata nije bilo, te su gosti iz Obrenovca uspeli da odnesu ceo plen iz Beograda.

Zvezdara - Radnički (Obrenovac) 0:1 (0:1)

Zvezdara: Nikolić, Živković (od 72' Stašević), Avramovski (od 88' Milicanović), Pavlović, Gusnić, Đorđević, Milosavljev, Cvetković (od 46' Dragić), Jakovljević, Ivanić (od 77' Perić), Daničić (od 46' Nišavić)

Radnički: Mrdak, Stjepanović, Šiškov, Nedeljković, Pajević, Bojić (od 87' Janković), Ratković (od 46' Kukolj), Knežević (od 67' Ristovski), Vukadin, Kačarević, Ignjatović (od 46' Ivanović) 

Nakon ovog rezultat ekipa Zvezdare je otišla na drugo mesto, i sada je zaostatak za liderom tri boda. U sledećem kolu očekuje ih gostovanje Studentskom gradu, dok u Obrenovac stiže Torlak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading