MINIMALAC VREDAN BITNIH BODOVA: Jesenji prvak se na teškom terenu u Bečeju dobro snašao! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći su u drugom poluvremenu bili bolji, ali nisu uspeli da zatresu mrežu rivala.

MINIMALAC VREDAN BITNIH BODOVA: Jesenji prvak se na teškom terenu u Bečeju dobro snašao! (VIDEO)

Foto: GFK Sloven Ruma

U okviru 16. kola Srpske lige Vojvodine ekipa Bečeja 1918 ugostila je jesenjeg prvaka, Sloven iz Rume. Domaći sastav je u ovaj meč ušao u jako lošoj seriji, u ligi su u nizu od šest vezanih poraza, što je dovelo do plasmana na 11. poziciju na tabeli.

Republika

Gradski stadion kraj Tise u Bečeju nije bio u idealnom stanju, što je dovelo do toga da igrači oba tima nisu uspeli da razviju lepršavu igru, od noge do noge. Posle samo devet minuta igre goste je zadesio peh, Perošević je zbog povrede morao da napusti igru, pa je ušao Jandrić umesto njega.

Lopta je uglavnom bila u posedu gostiju, ređali su se ofanzivni naleti na polovini Bečeja, ali su udarci Ilića i Lukeševića bili neprecizni, dok je u jednom navratu Ignjić bio blizu pogotka, ali je golman Milovanov odličnom intervencijom sačuvao svoju mrežu.

Pred sam odlazak na odmor Marinković je izveo slobodan udarac, loptu je kratko odbio golman Bečeja, ona je stigla do Lukeševića koji je vraća u kazneni prostor domaćina, gde se najbolje snalazi Aleksandar Ignjić, 1:0 za Sloven. 

 

 

Tokom drugog poluvremena viđena je dosta bolja i konkretnija igra domaćeg sastava. Terenska inicijativa je uglavnom bila na njihovoj strani, ali nisu uspevali da upute pravi udarac ka golu Šegavca.

Goste je delimično iznenadio takav pristup rivala, pa su u pojedinim situacijama prekršajima morali da zaustavljaju napade fudbalera Bečeja. Izmenama je trener Slovena umirio igru na terenu, i na kraju su uspeli da minimalnim rezultatom odnesu ceo plen za Rumu.

Bečej 1918 - Sloven (Ruma) 0:1 (0:1)

Bečej 1918: Milovanov, Ćuk, Peić, Vještica, Vlaisaljević, Tutnjević, Mitić, Milovanović, Vorgučin, Videnović (od 59' Kobiljski), Stanić (od 42' Šavija)

Sloven: Šegavac, Simić, Radović (od 72' Stojisavljević), Lukešević (od 46' Savinović), Ilić, Perošević (od 9' Jandrić), Batalo, Radišić, Marinković (od 72' Popović), Aleksić (od 59' Protić), Ignjić

Ovim trijumfom ekipa Slovena je zadržala lidersku poziciju, i ostala je na četiri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca.

U sledećem kolu u Rumu stiže Jedinstvo iz Stare Pazove, dok Bečej 1918 gostuje OFK Kikindi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading