DERBI SEZONE U PILATOVIĆIMA: Utakmica koja će biti ispraćena u velikom broju!

Autor:

Sport

02.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će do jako bitnog trijumfa za nastavak šampionskih ambicija?

DERBI SEZONE U PILATOVIĆIMA: Utakmica koja će biti ispraćena u velikom broju!

Foto: FK Lazarica Prilipac

U okviru 16. kola Zlatiborske okružne lige na programu je duel dva prvoplasirana tima, sastav Lazarice iz Prilipca ugostiće ekipu Ježevice. 

Republika

Domaćin sutrašnjeg duela stigao je do titule jesenjeg prvaka sa učinkom od 14 trijumfa i samo jednog poraza, bez remija. Proteklog vikenda u zaostaloj utakmici iz prvog dela sezone slavio je na gostovanju Rampi rezultatom 3:0.

Jedini poraz prošlogodišnji zonaš zabeležio je upravo na startu sezone, kada je na gostovanju Ježevici upisao neuspeh rezultatom 4:0, i sada će pred svojim navijačima imati priliku za popravi. Bodovi na ovom duelu će se "meriti" dva puta, jer bi trijumf aktulenog lidera udaljio na četiri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Sastav Lazarice na svom terenu ima impresivan učinak ove godine u ligi, osam vezanih trijumfa uz gol razliku 38:5 ulivaju nadu da ekipa može da se revanšira Ježevici i da napravi veliki korak ka ekspresnom povratku u viši rang.

Republika

Foto: FK Lazarica

Derbi sezone u Pilatovićima

Gosti iz Ježevice se već par sezona nalaze u samom vrhu tabele, sa kandidturom za plasman u zonski rang, ali je uvek nešto malo falilo. U aktuenom prvenstvu će tim iz Velike Ježevice voditi borbu sa prošlogodišnjeg zonašem, i to su dva kluba koja će do kraja sezone biti u opticaju za šampionski pehar. 

Sastav Ježevice je na dva gostovanja upisao dva "kiksa", poraz u Bajinoj Bašti i remi na gostovanju Crnokosi, pa je to dovelo do toga da za liderom zaostaju dva boda, što je svakako dostižno u nastavku sezone.

Iz gostujućeg tabora oglasio se Bogdan Brašnjević, koji već dve godine redovno zauzima svoje mesto na poziciji zadnjeg veznog u redovima Ježevice:

- Pojačali smo se u odnosu na prvi deo sezone, maksimalno smo motivisani i izlazimo u najjačem sastavu na megdan Lazarici. Reč je o izuzetno kvalitetnom rivalu, većina igrača je već duže vreme zajedno što je velika prednost. Vremenski uslovi će biti dobri, očekujemo veliki broj naših, ali i njihovih navijača i nadam se odličnoj fubalskoj predstavi. Trijumf na ovom meču bi nas jako približio našem cilju za ovu sezonu, a to je plasman u viši rang takmičenja. 

Lazarica (Pripilac) - Ježevica

Nedelja, 3. mart od 14 časova

Stadion u Pilatovićima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading