ODLIČAN POSAO UPRAVE: Multifunkcionalan igrač konačno na brdu!

Autor:

Sport

02.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi jedva čekaju nastavak sezone.

ODLIČAN POSAO UPRAVE: Multifunkcionalan igrač konačno na brdu!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Na dva boda zaostatka je član zonskog stepena u proteklih pet sezona u odnosu na jesenjeg prvaka Šumadijske okružne lige, i na proleće će ekipa OFK Aranđelovca 1979 pokušati da se izbori za lidersku poziciju.

Republika

Uprava kluba je kroz pripremni period, jakim proverama pokazala da je plan da se igrači ozbiljno spreme za nastavak prvenstva. Što se tiče prelaznog roka, nakon završetka istog krenulo se sa promocijom novajlija i do sada smo dobili zvaničnu potvrdu za trojicu fudbalera. Aleksandar Jovetić, Miloš Tomić i Lazar Andrić redom su zaduživali opremu OFK Aranđelovca, sada je potvrđeno i četvrto ime.

Devetnaestogodišnji Đorđe Blagojević iz Aranđelovca četvrto je zimsko pojačanje istoimene ekipe. Reč je o fudbaleru koji može odgovoriti na više pozicija u timu, nisu mu strani zadaci na mestu veznog, krila, ali i beka.

U dosadašnjoj karijeri Blagojević je nastupao za AF Duljaj iz Topole, Šumadiju, kao i Šumadinac iz Stojnika i Natalinca. Đorđe je za naš portal povodom transfera kratko izjavio:

- Drago mi je što sam deo dobre ekipe, atmosfera je odlična, nadam se da će tako i ostati i da ćemo ispuniti cilj i ući u viši rang. 

OFK Aranđelovac je dobio jednog od najtalentovanijih igrača svog uzrasta u gradu. Fudbaler koji pokriva skoro sve pozicije na terenu i ima ga kako defanzivno, tako i ofanzivno svuda u igri, ima siguran pas, odličan udarac i fudbalsku logiku. Nekoliko puta su čelni ljudi kluba pokušavaoli da ga dovedu u svoje redove, sada su se kockice konačno poklopile. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading