SVE JE SPREMNO ZA NEDELJU: Zvezdini navijači će od sada imati poseban ugođaj na stadionu!

Autor:

Sport

01.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli, sada je vreme da se pokažete!

SVE JE SPREMNO ZA NEDELJU: Zvezdini navijači će od sada imati poseban ugođaj na stadionu!

Foto: FK Crvena zvezda Rusko Selo

Igra se u Ruskom Selu poslednje tri godine Vojvođanska liga Istok, u poslednje dve sezone ostvaren je plasman u TOP 5, međutim nešto slabiji jesenji deo je iza fudbalera Crvene zvezde.

Republika

Zimsku pauzu koja se završava predstojećeg vikenda ekipa provodi na devetoj poziciji sa 20 osvojenih bodova. Učinak od po pet trijumfa, remija i poraza bio je dovoljan za plasman na sredinu tabele i na proleće se očekuje da se pre svega poboljša skor na gostovanjima, gde je Crvena zvezda i dalje bez pobede.

Pripreme prvog tima počele su 22. januara, trener Boško Mihajlović je u proteklom periodu kroz treninge i pripremne utakmice uigravao igrački kadar za nastavak prvenstva, i predstojećeg vikenda će se na prolećnoj premijeri videti rezultat rada. 

Što se tiče novina u Ruskom Selu, u klubu su se pohvalili da su dobili komplet novi dresova iz Nemačke, od velikog prijatelja, bivšeg igrača Dragog Tešanovića. Ubrzo je stigla i potvrda povodom bilansa zimskog prelaznog roka.

Što se tiče odlazaka, dres Crvene zvezde razdužili su samo Cvijanović i Simić, i klub im se zahvalio na dosadašnjem periodu provedenom u njihovom klubu. Sa druge strane dogovorena je saradnja sa šest novih igrača, uz povratak par omladinaca. Zoran Šemić stigao je iz Radničkog (Zrenjanin), Bojan Popeskov, Mateja Jarić i Milorad Rosić su stigli iz Kikinde, dok su Milan Reljić i Nikola Radić u proteklom periodu nastupali za ŽAK, ali su sada zadužili opremu tima iz Ruskog Sela. Vraćeni su i "domaći omladinci", Berbakov, Dailov i Vučenović. 

Za otvaranje sezone klub se pohvalio još jednom novinom, prvenstvena utakmicu sa Proleterom iz Banatskih Karlovaca navijači će imati prilike da prate sa tribina, uz nove stolice, koje su zamenjene uz pomoć prijatelja kluba. 

Prolećan premijera zakazana je za nedelju sa početkom od 14 časova i 30 minuta, na stadionu u Ruskom Selu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading