VELIKI DEČAK SE KONAČNO VRAĆA SVOJOJ KUĆI: "Pižon" je navijačima dobro znano lice!

Autor:

Sport

01.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da pomogne klubu da se vrati u viši rang.

VELIKI DEČAK SE KONAČNO VRAĆA SVOJOJ KUĆI: "Pižon" je navijačima dobro znano lice!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Nije odmarala ove zime uprava OFK Aranđelovca, ekspresan povratak u zonski rang se "cilja" na proleće, i s tim u vezi su povučeni određeni potezi tokom nedavno završene transfer pijace.

Republika

Prvi zimski promovisani novajila bio je mladi golman Aleksandar Jovetić, dok je nakon njega dogovrena saradnja sa Milošem Tomićem, povratnikom u OFK Aranđelovac, koji može podjednako dobro odgovoriti na mestu štopera, ali i zadnjeg veznog. 

Serija novajlija je nastavljena promocijom tridesetdvogodišnjeg Lazara Andrića, koji takođe spada u grupu povratnika, baš kao i Tomić. Andrić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Šumadiju (Aranđleovac), Kačer (Belanovica), Banju i Trešnjevicu, odakle stiže u dobro poznate boje.

Treće zimsko pojačanje jesnjeg vicešampiona Šumadijske okružne lige je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Vraćam se u klub koji najviše volim i gde sam se osećao najlepše tokom dosadašnje karijere. Tu sam da budem na raspolaganju i da pomognem mlađim saigračima, i da sa klubom ostvarim zacrtane ciljeve. 

Lazar je munjetiv igrač koji preti po boku stalnim prodorima i centaršutevima, reč je o igraču koji će ginuti za dres ovog kluba, brdo je "njegov dom". Andrić igra na krilnoj poziciji, i velikom brzinom često zna da stvara velike probleme defanzivcima rivala. 

Prolećni deo prvenstva za sastav Aranđelovca počinje sledećeg vikenda, pa će tim imati prilike da se u sledećih desetak dana što bolje pripremi za nastavak lige.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading