POLAKO SE BLIŽI START PROLEĆA: U Novom Selu vlada pozitivna atmosfera!

Autor:

Sport

02.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po oceni mnogih, odrađen je odličan posao u transfer periodu.

POLAKO SE BLIŽI START PROLEĆA: U Novom Selu vlada pozitivna atmosfera!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Već treću godinu zaredom u Novom Selu se igra Raška okružna liga, ekipa Omladinca je pre toga dve sezone bila član zonskog stepena takmičenja, ali za sada ne uspeva da se vrati u viši rang.

Republika

Tokom nedavno završenog prelaznog roka odrađen je veliki posao u Novom Selu, sportski direktor Milenković imao je pune ruke posla, i po mnogima odradio je odličan posao. Što se tiče novajlija, u klub su stigli Stefan Pantelić, Boban Atanasković, Stefan Tanasković, Đorđe Županjac, Andrija Mrvić i Jovan Đurović.

Opremu Omladinca razdužili su Igor Drenovac, Luka Načić, Uroš Babić, Boris Timsko i Mladen Drobnjak, klub iz Novog Sela je tim povodom njima poželeo puno sreće u nastavku karijera, i zahvalio im se na dosadašnjem doprinosu.

Svoje utiske o dosadašnjem toku priprema i očekivanja pred nastavak sezone izneo nam je Vladimir Vukadinović:

- Posle duže pauze, ponovo smo svi na okupu, maksimalno motivisani. Za godinu i po dana koliko sam u klubu, mislim da smo u ovom prelaznom roku pojačani sa najviše kvalitetnih i proverenih igrača. Trener Željko Žerađanin nas jako dobro priprema za nastavak sezone, treninzi su kvalitetni i ekipa daje sve od sebe da ispoštuje zahteve trenera.

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

O pripremama

O očekivanjima za nastavak sezone Vukadinović je rekao:

- Ključ je u tome da idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne zavisi sve od nas, ali nadamo se najboljem!  

Na startu prolećnog dela prvenstva ekipa Omladinca dočekuje aktuelnog jesenjeg prvaka, ekipu Borca (Vraneši), trenutni zaostatak tima iz Novog Sela u odnosu na lidera je deset bodova. Ovaj duel će dati treneru Žerađaninu, ali i samom klubu ocenu kakav posao je odrađen tokom zimske pauze, i da li je ekipa spremna za najviše domete. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading