USLOVI NA KOJIMA MNOGI MOGU DA POZAVIDE: Jako bitna polusezona je ispred kluba - vreme je za odlazak na završne pripreme!

Autor:

Sport

01.03.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci, svaka čast za ovaj potez!

USLOVI NA KOJIMA MNOGI MOGU DA POZAVIDE: Jako bitna polusezona je ispred kluba - vreme je za odlazak na završne pripreme!

Foto: FK Partizan Glogovac

Nije uspeo tim iz Glogovca prošle sezone da se izbori za ekspresan povratak u Pomoravsku okružnu ligu, ali je trenutno u odličnoj poziciji da se sledeće godine ne takmiči u Međuopštinskoj ligi Sever.

Republika

Zimsku pauzu crno-beli provode na liderskoj poziciji sa dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. Fudbaleri Partizana protekle jeseni na 14 utakmica zabeležili su učinak od 12 trijumfa i dva poraza, dok remija nije bilo. Oba duela u kojima je tim ostao bez bodova zabeležena su na gostovanjima, pa će na proleće biti prilike za revanš.

Prvenstvo počinje sledećeg vikenda (9/10 mart), pa je ekipi ostalo nedelju dana da se što bolje spremi za prolećne izazove. Klub je danas saopštio veliku novost za sve simpatizere, igrači sutra kreću put Divčibara gde će boraviti sa ciljem da se što bolje spreme za nastavak sezone.

U organizaciji uprave kluba i u saradnji sa Milanom Vujićem, vlasnikom kompanije Vujić Voda, 20 fudbalera sa novopridošlim odličnim pojačanjima će provesti dva dana u hotelskom komplesku Maljen, gde su im uz boravak obezbeđeni i svi obroci, kao i tereni za treninge. U planu je da sastav Partizana odigra prijateljski duel sa domaćim timom. 

Republika

Foto: FK Partizan Glogovac

Pripreme po uzoru na superligaše

Iz kluba su pre sutrašnjeg polaska na put poručili:

- U ime Miloša Markovića koji je glavni organizator, kao i u ime uprave kluba na čelu sa Viktorom Jevtićem, želimo nađim šampionima lep radni odmor i dobar provod sa nadom da će se vratiti punim baterijama za nastavak sezone. Imamo šampionske ambicije za ovu sezonu, nadamo se da ćemo ih ispuniti, verujemo u naše momke više nego ikad. 

Na prolećnoj premijeri koja je zakazana za sledeći vikend sastav Partizana dočekuje drugoplasiranu Mladost iz Končareva, to će biti jako bitan duel za oba tima, imajući u vidu da se nalaze u samo dva boda razlike.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading