PAUZA JE GOTOVA: Iz Grabovca pred prolećnu premijeru imaju jasnu poruku!

Autor:

Sport

01.03.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rudar će u nedelju ugostiti Sinđelić koji želi da se zadrži na liderskoj poziciji.

PAUZA JE GOTOVA: Iz Grabovca pred prolećnu premijeru imaju jasnu poruku!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Predstojećeg vikenda počinje prolećni deo Pomoravske okružne lige, jedan zanimljiv meč igra se između Rudara (Plažane) i jesenjeg prvaka, Sinđelića iz Grabovca, koji će biti u ulozi gosta u ovom duelu.

Republika

Sastav Rudara se baš kao i nedeljni rival u prošloj sezoni takmičio u nižem rangu takmičenja, ali je za razliku od tima iz Grabovca, ekipa iz Plažane šampionskim peharom obezbedila plasman u aktuelnu ligu, međutim Sinđelić se dosta bolje snašao.

Zimsku pauzu ekipa je provela na 12. poziciji sa bodovnim saldom na koti 23. Promenjivu formu tokom jesenjeg dela pokazali su fudbaleri Rudara, pa je samim tim i plasman takav, moglo je to biti dosta bolje da se sa gostovanja doneo još koji bod.

Što se tiče tima iz Grabovca, odlična polusezona je iza kluba, jesenja titula je samo potvrda dobrog i napornog rada u prethodnih par godina. Plasman u zonski stepen takmičenja je na vidiku, ali je pred ekipom još cela polusezona u kojoj će svako hteti da se pokaže i dokaže protiv lidera.

Republika

Foto: FK Rudar Plažane

Najavni poster

Na gostovanjima sastav Sinđelića je protekle jeseni od maksimalnih 24 osvojio 14 bodova, pa je jedan od ciljeva da se tokom proleća trenutni učinak od četiri trijumfa, uz po dva remija i poraza van svog stadiona poporavi.

Iz Sinđelića su povodom prolećne premijere poručili:

Ulazimo u nastavak prvenstva kao lideri na tabeli sa ambicijama da tu i ostanemo do kraja. Momci su dobro radili u proteklih mesec dana i sada je vreme da se sve to pokažu na terenu u borbi za bodove. Pozivamo sve naše navijače da krenu put Plažana i pruže podršku ekipi u veoma važnoj utakmici koja nas očekuje.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:1.

Rudar (Plažane) - Sinđelić (Grabovac)

Nedelja, 3. mart od 14.30

Teren Rudara u Plažanu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading