GENERALNA PROBA ZA NASTAVAK PRVENSTVA: Očekuje se da timovi budu u najjačim sastavima!

Autor:

Sport

02.03.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolećna premijera je "iza ugla".

GENERALNA PROBA ZA NASTAVAK PRVENSTVA: Očekuje se da timovi budu u najjačim sastavima!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Pripremni period se polako bliži kraju, veliki broj liga je počeo ovog vikenda, a kroz nekih desetak dana se očekuje i da se lopta zakotrlja na svim ostalima niželigaškim terenima.

Republika

Tim iz Rakinca okitio se prošle sezone šampionskom titulom opštinske lige, i izborio se za povratak u Podunavsku okružnu ligu, međutim u istoj se tokom prvog dela prvenstva nije najbolje snašao.

Zimsku pauzu sastav Omladinca provodi na poslednjem mestu na tabeli, sa samo tri osvojena boda, što je trenutno dovelo do toga da tim zaostaje deset bodova u odnosu na sigurnu zonu. Tokom zimske pauze radilo se na svim poljima u Rakincu, i uveliko se spremaju svi za prolećnu premijeru.

U sklopu priprema za prolećni deo, ekipa Omladinca će sutra imati "generalku" protiv omladinaca Morave iz Velike Plane. Reč je o mladi momcima koji su trenutno lideri u ligi, i koji nakon jesenjeg dela prvenstva imaju maksimalnih deset pobeda iz isto toliko utakmica.

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

"Generalka" za proleće

Tokom zimske pauze čelni ljudi kluba iz Velike Plane su radili na jačanju igračkog kadra seniorskog tima, ali se isto radilo i sa omladincima. Njihove ambicije su da se ekspresno vrate u Prvu omladinsku ligu FS Regiona Zapadne Srbije.

Baš kao i za tim iz Rakinca, biće ovo jedna od poslednjih provera i za sastav Morave pred početak prolećnih iskušenja. Klubovi se nalaze u potpuno drugačijoj situaciju pred drugi deo sezone, ali je cilj isti za oba sastava, da se sakupi što više bodova u narednom periodu i da se ostvare zacrtani ciljevi.

Omladinac (Rakinac) - Morava (Velika Plana) omladinci

Nedelja, 3. mart od 15 časova

Stadion "Široki Potok"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading