BODOVI OSTAJU U RAVNOM SELU: Plavšić je stigao sa epitetom "transfer bombe" i to je već u prvom kolu prolećnog dela opravdao!

Autor:

Sport

02.03.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Sente se odlično pokazali, ali Proleter je bio bolji za taj jedan gol.

BODOVI OSTAJU U RAVNOM SELU: Plavšić je stigao sa epitetom "transfer bombe" i to je već u prvom kolu prolećnog dela opravdao!

Foto: FK Proleter Ravno Selo

U okviru 16. kola PFL-a Subotice ekipa Proletera iz Ravnog Sela ugostila je sastav Sente, domaći tim je u ovaj meč ušao sa devete pozicije, dok su gosit sa četiri boda više bili na šestom mestu u ligi.

Republika

Sa velikim uzbuđenjem svi u Ravnom Selu dočekali su prolećnu premijeru, prelazni rok je odrađen na visokom nivou, i svi su čekali da vide kako će to izgledati na terenu, tokom takmičarskih utakmica.

Prvo poluvreme bilo je gotovo izjednačeno u svim segmentima igre, uz minimalne prilike na obe strane nije bilo veće opasnosti po golmane. Igralo se nešto defanzivnije, bez previše rizika, gosti su jednom zatresli prečku, ali je to bilo sve od ozbiljnijih prilika. Na desetominutni odmor se otišlo bez golova.

Na startu drugog poluvremena izvršena je jedna izmena u domaćem timu, dok su gosti nastavili sa startnih 11. Nešto bolja i ofanzivnija igra viđena je od strane fudbalera Proletera u par navrata je predstavljala veliku opasnost po gol Tomaševa.

Na isteku 67. minuta Đoko Sekulić probio je po levoj strani, loptu je poslao do Miloša Plavšića, po mnogima najvećeg pojačanaj ove zime u Ravnom Selu, koji je uspeo da je pošalje u mrežu Sente, 1:0, erupcija oduševljenja svih domaćih navijača. 

U nastavku susreta gosti su pokušavali da dođu do izjednačenja, međutim domaći tim je izmenama uneo svežinu, i gotovo da je kontrolisao sva dešavanja na terenu.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nove promene na semaforu nije bilo, jedna jako fer i korektna utakmica završena je minimalnim trijumfom domaćina.

Proleter (Ravno Selo) - Senta 1:0 (0:0)

Proleter: Jovičić, Kovačev (od 65' Veličković), Sekulić (od 90' Kovačević), Roganović, Pješivac, Sivčević, Perazić, Plavšić, Kojičić, Nikolić (od 65' Nešković), Milićević (od 46' Zbućnović)

Senta: Tomašev, Dimić, Barjaktarović, Đukić, Mandić, Bauk, Matić, Živković, Živanović, Žmukič, Dimović (od 84' Turi)

U sledećem kolu Proleter gostuje drugoplasiranom sastavu Tomislavci, dok u Sentu stiže Čoka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading