KOMŠIJE BRAČNOG PARA SAMOUBICA NA LEKOVIMA, NE MOGU OKA DA SKLOPE! Žena u suzama se jada: Čak ni životinja ne ubija svoje dete! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.03.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su potreseni jezivim događajem u Novom Sadu, gde je par ubio svoju decu, a onda okončao svoje živote skokom sa solitera.

KOMŠIJE BRAČNOG PARA SAMOUBICA NA LEKOVIMA, NE MOGU OKA DA SKLOPE! Žena u suzama se jada: Čak ni životinja ne ubija svoje dete! (VIDEO)

Foto: Republika

Grad i cela Srbija ostali su u šoku nakon jezivog događaja koji se desio u Novom Sadu, kada su mladi supružnici Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23) izvršili samoubistvo skokom sa zgrade. Pre ovog užasnog čina, kako se sumnja, ubili su svoja dva sina, starosti svega 1 i 3 godine.

Komšije su potresene ovim događajem, a jedna od njih, koja je želela da ostane anonimna, izjavila je za Alo! da je i sama uzela lekove zbog trauma koje je doživela.

- Vlasnik kuće je živeo u Švedskoj i povremeno dolazio. Njega, nju i decu nisam nikad videla. Viđala sam Lava kad bi dolazio sa posla oko 17h, ali nisu komunicirali s drugima. Nije bilo buke, muzike ni gostiju za dve godine. Čak ni životinja ne ubija svoje dete. Ne mogu mirno da spavam od kad se ovo desilo, pijem lekove za pritisak - rekla je komšinica koja je jedva zadržala suze.

Bračni par je skočio sa krova šesnaestospratnice u unutrašnji deo zgrade, skriven od pogleda prolaznika i vozača automobila. Lokacija ovog užasnog čina nalazi se na prometnom Bulevaru cara Lazara, prekoputa "Spensa" i "Promenade". Prema rečima stanara solitera, par nije bio poznat u zgradi i niko ih ranije nije video.

- Viđala sam Martinu, dok je bila trudna tada je šetala setala starijeg sina, i nije mi delovala čudno. Od kad je rodila drugu bebu, nisam ih videla pola godine, Stariji dečak je bio prekrasan, imao je lokne, viđala sam ga da vozi biciklić. Zena nije radila, a supruga sam često sretala, nikad se ne bi ni javio, izlazio je sa rancem na leđima. Isao je rano ujutru već na posao. Nisam ih dugo videla, mislila sam da ne žive više ovde - ispričala je komšinica za Alo.

Narednog dana, policija je u večernjim satima provalila u njihov stan i zatekla tela dva dečaka, starosti jedne i tri godine. Motivi ovog strašnog zločina ostaju nepoznati, a zajednica je ostala u šoku i tuzi zbog gubitka nevinog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading