DVE PORODICE ZAVIJENE U CRNO! Lavova majka pala u KREVET, Martinini roditelji se brinu o njoj nakon SAMOUBISTVA u Novom Sadu!

Autor:

Hronika

03.03.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj mladog para iz Petrovaradina

DVE PORODICE ZAVIJENE U CRNO! Lavova majka pala u KREVET, Martinini roditelji se brinu o njoj nakon SAMOUBISTVA u Novom Sadu!

Foto: Repbulika


Lav i Martina su svojim odlaskom za sobom ostavili dve neutešne porodice. Tragedija je pogodila L.P.S.(25) i njegovu suprugu Martinu P.S.(23), koji su ostavili svoje dvoje dece u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, pre nego što su uzvršili samoubistvo skočivši sa solitera. Njihov očajnički čin ostavio je porodice u dubokoj tuzi i neverici.

Porodična tuga

Kako Alo! saznaje, brigu o Lavovoj majci vode roditelji njegove supruge Martine.

"Martinini roditelji čuvaju Lavovu majku, ona je na postelji. Ozbiljno je bolesna", rekao je za Alo! komšija Martinine porodice.

Ova tužna vest dodatno naglašava težinu situacije i duboku tugu koja je zahvatila obe porodice.


Neobičan izbor mesta

Bračni par je skočio sa krova šesnaestospratnice u dvorišnu, unutrašnju stranu zgrade, sakrivenu od pogleda prolaznika i šetača, kao i vozača automobila, inače prometnim Bulevarom cara Lazara i to upravo u delu prekoputa „Spens-a“ i „Promenade“. Ovaj neobičan izbor mesta za odlazak iz života dodatno je iznenadio javnost, a potvrđuje ga i činjenica da su, prema rečima stanara solitera, parovi nisu tu živeli i niko ih ranije nije video.

Ova tragična priča ostavlja dubok utisak na zajednicu i podseća nas na važnost podrške i razumevanja u teškim trenucima. Nažalost, Lav i Martina nisu pronašli rešenje za svoje probleme, ali ostaju u sećanju svojih najbližih kao voljeni roditelji i članovi porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading