"ONA JE IZGLEDALA ZANOSNO, PLAVA, MRŠAVA, A ON SE ČESTO SVAĐAO"! Komšije o paru koji je ubio decu pa sebe! JEDNA STVAR KOD MARTINE BILA, IPAK, UPEČATLJIVA!

Autor:

Hronika

03.03.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što sam viđao jeste da su znali da stave ćebe u dvorište, postave hranu i uživaju sa decom. Sve je delovali kao da je u redu, nismo sumnjali da imaju neki problem, a kamoli da će ubiti decu, kažu komšije.

"ONA JE IZGLEDALA ZANOSNO, PLAVA, MRŠAVA, A ON SE ČESTO SVAĐAO"! Komšije o paru koji je ubio decu pa sebe! JEDNA STVAR KOD MARTINE BILA, IPAK, UPEČATLJIVA!

Foto: Republika

Javnost cele Srbije uznemirena je nakon stravičnog čina supružnika Lava P.S. (25) i Martine P.S. (23) koji su izvršili samoubistvo skokom sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, da bi juče policija u njihovom porodičnom domu pronašla i tela dvoje mališana, njihovih sinova starosti jedne i tri godine.

Ispostavilo se da su ih roditelji otrovali, a potom i sami sebe odveli u smrt.

Komšije supružnika kažu da ništa nije ukazivalo da se radi o toliko disfunkcionalnoj porodici, za koju se tvrdi da su otac i majka bili članovi sekte i da su izvršili, najpre ritualno ubistvo svoje dece, a potom i samoubistvo.

Komšije para, koji je živeo u podstanarskoj kući u Petrovaradinu, ističe da je tačno da se oni nisu ni sa kim družili, ali da su ih često viđali, uglavnom u dvorištu, gde su sa decom pravili piknik.

- Ono što sam viđao jeste da su znali da stave ćebe u dvorište, postave hranu i uživaju sa decom. Sve je delovali kao da je u redu, nismo sumnjali da imaju neki problem, a kamoli da će ubiti decu - kažu komšije za Kurir i dodaju:

- Nisu često izlazili iz kuće, a ponekad se čuo dečji plač. Šetali ih je ulicom, vozili su bicikl, a ona je bila prelepa, plava kosa, mršava, kad je bila trudna stomak se jedva video.

Kažu da je Martina, ipak, izgledala preplašeno.

- Uvek je izgledala kao da se nekog plaši. Njenog muža smo čuli kako se svađa sa vlasnikom kuće, koji je povremeno tu dolazio, bili su oni podstanari, ali se ni tada ona nije mešala. Uvek se povlačila, čak i tada, ulazila bi u kuću i nikad to nije komentarisala.

Veruje se da su supružnici, kao članovi sekte, izvršili ritualo ubistvo dece, a potom i sebe ubili.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading