"NIJE BILO KRVI NA NJIMA, IZGLEDALO JE KAO DA SPAVAJU"! Otkriveni potresni detalji jezivog ubistva dečaka u Novom Sadu! JEDAN ZATEČEN U KREVECU, A DRUGI...!

Autor:

Hronika

03.03.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roletne su retko kad dizali, tako da nam one nisu bile alarm da se nešto dešava, čak smo mislili da su se i odselili jer ih nismo viđali u poslednje vreme. Pretužno je da su se odlučili na ovakav korak.

"NIJE BILO KRVI NA NJIMA, IZGLEDALO JE KAO DA SPAVAJU"! Otkriveni potresni detalji jezivog ubistva dečaka u Novom Sadu! JEDAN ZATEČEN U KREVECU, A DRUGI...!

Foto: republika

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23), koji su ubili svoje dvoje dece u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, pa potom okončali i svoje živote kada su zajedno skočili sa jednog solitera u Novom Sadu, planirali su da u ovom gradu počnu novi život, a ne da ga tu okončaju i to na najsuroviji način.

Međutim, oni su pre dva odlučili da najpre ubiju svoju decu tako što su ih otrovali, a onda su izvršili samoubistvo skokom sa solitera u ovom gradu.

Kako su objasile komšije mladog para, oni su ranije znali često u dvorištu da roštiljaju i prave piknik sa decom, i delovali su kao normalna porodica.

- Njih dvoje su jako mladi i nisu često izlazili iz kuće, ono što sam viđao jeste da su znali da stave ćebe u dvorište, postave hranu i uživaju sa decom. Sve je delovali kao da je u redu, nismo sumnjali da imaju neki problem, a kamoli da će ubiti decu - kažu komšije za Kurir i dodaju:

- Nisu često izlazili iz kuće, a ponekad se čuo dečji plač. Šetali ih je ulicom, vozili su bicikl, a ona je bila prelepa, plava kosa, mršava, kad je bila trudna stomak se jedva video.

Kažu da se mladić često svađao sa vlasnikom kuće, koji ih je povremeno posećivao, a da se Martina se uglavnom povlačila, delovala je kao da se nečeg ili nekog plaši.

- Čuli smo nekoliko puta da su se svađali, zamerao im je neke glupe stvari, pa se M. P. S. povlačila u kuću i nije često izlazila iz kuće, kao da se plašila nekoga - kaže sagovornik.

Što se tiče ubijene dece, dva ečaka od jedne i tri godine, kažu da su čuli da su delovali kao da su spavali kad je policija upala u kuću.

- Jedan dečak je nađe na kauču, drugi je bio u krevecu. Nisu imali krvi na sebi, izgledalo je kao da spavaju - kaže komšija.

- Roletne su retko kad dizali, tako da nam one nisu bile alarm da se nešto dešava, čak smo mislili da su se i odselili jer ih nismo viđali u poslednje vreme. Pretužno je da se odluče na ovakav korak.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading