ZAĆUTAO U TUŽILAŠTVU! Ovako se napadač na generala ponašao u sudu!

Autor:

Hronika

14.05.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saslušanja, podnet je predlog za određivanje pritvora Drugom osnovnom sudu u Beogradu, kako ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio krivično delo.

ZAĆUTAO U TUŽILAŠTVU! Ovako se napadač na generala ponašao u sudu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Muškarac S.A., osumnjičen da je 10. maja ove godine napao i pretukao generala u penziji Vukajla Čađenovića, saslušan je danas u prostorijama Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

 Osumnjiceni je iskoristio zakonsko pravo da ne iznosi odbranu za krivicna dela koja su mu stavljena na teret- Teska telesna povreda, Nasilnicko ponasanje i Ugrozavanje sigurnosti. Nakon saslusanja, podnet je predlog za odredjivanje pritvora Drugom osnovnom sudu u Beogradu, kako ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio krivicno delo ili ucinio krivicno delo kojim preti.

Nakon saslušanja, podnet je predlog za određivanje pritvora Drugom osnovnom sudu u Beogradu, kako ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio krivično delo.

Podsećamo, general u penziji Vukajlo Čađenović napadnut je 10. maja oko 21 čas na autobuskoj stanici na Trošarini, kada su ga, napala trojica muškaraca. On je sav isprebijan istog dana primljen na VMA, a danas je uhapšen jedan od napadača.

Teže povređeni general ekskluzivno za Republiku je ispričao sve detalje napada, pa iako se provlačilo, da je on prepoznao jednog od napadača, tvrdi da to nije tačno. Čak navodi da i ne zna koliko ga osoba tuklo, samo pamti da ih je bilo dosta.

- Nisam nikoga prepoznao, čak ne znam ni koliko ih je bilo, nekoliko jeste. Jedan od njih se odao rekavši mi da sam njegovog oca nešto..., nisam najbolje razumeo.  Rekao mi je: "Mog oca Spahića, ti si kriv...",  nešto vezano za ratište - priča izmeđuostalog general Čađenović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Republikanac

15.05.2024 14:53

E to je ta zemlja srbistan gde balije iz bosne i tzv.sandzaka prebijaju i maltretiraju srpske generale i oficire ....mamu vam jebem srbijansku pa dokle vise da se dozvole takve stvari i maltretiranja i ponižavanja srba u srbistanu ...jebo li vam AV mamu i svi ono oko njega a sve je to zapičeto još sa žutaćima pičke jedne srbijanske izdajničke i prodane

Perica

15.05.2024 21:54

@Republikanac - Sve si u pravu za Smrdistan………