KANONADA ARSENALA: TOBDŽIJE spakovale ŠEST komada Šefildu!

Autor:

Sport

04.03.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Mikaela Artete žele titulu.

KANONADA ARSENALA: TOBDŽIJE spakovale ŠEST komada Šefildu!

Foto: FK Arsenal twitter

Deklan Rajs

Fudbaleri Arsenala nastavljaju da se takmiče za titulu u Premijer ligi, ostajući na trećem mestu, samo dva boda iza lidera Liverpula.

U 27. kolu, ekipa Mikela Artete je pokazala svoju snagu na gostovanju ekipi Šefild Junajteda, pobedivši ih sa ubedljivih 6:0.


U prvom poluvremenu, Arsenal je briljirao, sa pet golova postignutih za 45 minuta.

Martin Edegor je otvorio goleadu već u 5. minutu, a zatim su se redom u listu strelaca upisali Džejdan Bogl (autogol) u 13, Gabrijel Martineli u 15, Kaj Haverc u 25. i Deklan Rajs u 39. minutu.

U drugom poluvremenu, Ben Vajt je postigao još jedan gol za Arsenal, za konačnih 6:0.

Impresivno je i to da je Arsenal imao neverovatnih 81% vremena loptu u svom posedu, uputivši 22 udarca ka golu protivnika, od kojih je čak deset bilo u okvir gola.

 


I pored ubedljive pobede, Arsenal ima razloga za brigu zbog povrede važnog igrača  Gabrijela Martinelija, koji je morao napustiti teren u 64. minutu.

 

 

Ova povreda mogla bi da predstavlja izazov za ekipu u narednim utakmicama.


Nakon ove ubedljive pobede, Arsenal će se pripremati za naredni meč protiv Brentforda, dok će ekipa Šefild Junajteda gostovati Bornmutu.

Arsenalov uspeh u ovoj utakmici daje optimizam navijačima da bi ekipa mogla da se bori za titulu koja im je izmakla u završnici prošlog šampionata.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading