ISTORIJSKA NOĆ ZA JOKIĆA REKORDERA! Postao je tek ČETVRTI igrač koji je uradio OVO u NBA!

Autor:

Sport

08.03.2024

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno je koliko dominira...

ISTORIJSKA NOĆ ZA JOKIĆA REKORDERA! Postao je tek ČETVRTI igrač koji je uradio OVO u NBA!

Foto: Tanjug/AP

Pejton Votson i Nikola Jokić

Nikola Jokić vodi Denver do pobede protiv Bostona

Košarkaši Denver Nagetsa uspeli su da ostvare pobedu nad ekipom Bostona rezultatom 115:109, uz odličnu igru Nikole Jokića.

Jokićeva dominacija i NOVI rekord

Nikola Jokić je još jednom pokazao svoju izuzetnu igračku klasu ostvarivši novi tripl-dabl sa 32 poena, 12 skokova i 11 asistencija. Ovo je bio njegov 20. tripl-dabl u sezoni, čime se pridružio ekskluzivnom društvu - Oskaru Robertsonu, Raselu Vestbruku i Viltu Čemberlenu koji su jedini do sada uspeli da u više od dve sezone zabeleže najmanje 20 tripl-dablova, nakon što je prošle godine imao 29.

Dramatična završnica


Iako su Nagetsi imali dvocifrenu prednost u poslednjoj četvrtini, Boston je uspeo da se približi na samo tri koša zaostatka 109:106. U tim trenucima, Jokić je zaradio tehničku zbog nesuglasica sa sudijom, ali je zatim uspeo da pogodi za 111:106. Nakon što su gosti ubacili trojku za 111:109, Jokić je asistirao Gordonu za zakucavanje i postavio konačan rezultat od 113:109, samo 20 sekundi pre kraja.

Nagetsi u odličnoj formi

Denver Nagetsi su sada ostvarili sedam pobeda u poslednjih osam mečeva, potvrđujući svoju odličnu formu nakon Ol-star pauze. Ovom pobedom izjednačili su se sa Oklahomom na 43 pobede, dok je Minesota otišla na 44 posle trijumfa nad Indijanom rezultatom 113:111.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading