JOKIĆ SAM REŠIO DERBI U KOLORADU! Tripl-dabl Srbina dovoljan za pobedu Denvera nad Bostonom!

Autor:

Sport

08.03.2024

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna utakmica u Bol areni.

JOKIĆ SAM REŠIO DERBI U KOLORADU! Tripl-dabl Srbina dovoljan za pobedu Denvera nad Bostonom!

Foto: Tanjug/AP

Denver je i drugi put ove sezone uspeo da savlada Boston Seltikse, ovog puta u Koloradu rezultatom 115-109. Najefikasniji i najbolji akter meča bio je, ko drugi nego - Nikola Jokić sa ogromnih 32 poena i dvadesetim tripl-dabl učinkom ove sezone. Impozantna brojka zaista.

Meč koji je potpuno opravdao epitet derbija kola, duel dve ekipe koje se bore za sam vrh svojih konferencija odlučila je bolja koncentracija domaćina u finišu i perfektni srpski centar.

Tim iz Kolorada i gosti iz Masačusetsa su se igrali "mačke i miša" kroz ceo meč, pošto je Denver imao prednost maltene čitavo vreme, a Seltiksi uporno bili nadomak da preokrenu rezultat, međutim, na kraju nisu uspeli to da urade. Za to je "kriv" najvišie Jokić, ali i Džamal Marej koji je dodao 19 poena, uz solidnu rolu Arona Gordona koji je upisao 16.

Kada je u pitanju gostujući tim, on je išao na "pogon" dvojice igrača - Džejlena Brauna i Kristapsa Porzingisa. Njih dvojica su odigrali veoma dobre utakmice. Amerikanac je završio meč sa čak 41 poenom što čak nije bilo dovoljno za pobedu, a Letonac, koji je i na samom početku drugog poluvremena "sasuo" dve trojke sam, imao je 24 na kraju.

Dve ekipe nalaze se među vodećim u svojim konferencijama - Jokić se sa Denverom "fajta" za prvo mesto protiv Minesote i Oklahome, dok su Seltiksi na istoku ubedljivo prvi sa čak sedam pobeda više u odnosu na prvog pratioca - Milvoki.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading