"OKO BOŽIĆA JE POSTAO ČUDAN..." Kolege Lava koji je ubio decu pa sa suprugom skočio u SMRT, otkrile šta se desilo neposredno PRE NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE - ŠOK DETALJ!

Autor:

Hronika

08.03.2024

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lavov kolega sa kojim je radio četiri godine u jednoj prodavnici tepiha ispričao je da je bio šokiran vešću da je porodica njegovog kolege tako stravično okončala.

"OKO BOŽIĆA JE POSTAO ČUDAN..." Kolege Lava koji je ubio decu pa sa suprugom skočio u SMRT, otkrile šta se desilo neposredno PRE NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE - ŠOK DETALJ!

Foto: Republika, Facebook

Lokalno groblje u Bačkom Petrovcu je bilo poprište tužnog događaja kada su sahranjeni Martina P. S. i njeni sinovi. Prisutni su odali poštu nastradalima, ali su i međusobno izrazili svoje misli o tragediji koja ih je zadesila. Sa nevericom i tugom, prisutni su izrazili svoje mišljenje da je "za sve on kriv", misleći na Martininog supruga Lava. Ova izjava budi dodatnu pažnju na odnos unutar porodice i na moguće motive koji su doveli do ovako tragičnog ishoda.

Radni kolega iz prodavnice o Lavu P.S.

Jedan od Lavovih kolega, s kojim je radio četiri godine u prodavnici tepiha, izneo je svoje utiske o Lavu. Opisao ga je kao dobrog i vrednog radnika, ali i kao osobu koja je delovala asocijalno. Takođe, naglasio je da je Lav postao "malo čudan" nakon dolaska drugog deteta, što je izazvalo zabrinutost među kolegama. Dodatna pažnja se stavlja na Lavovu odluku da da otkaz, iako je imao dobra primanja i odnose u firmi. Ovaj događaj je dodatno zbunio kolege, ostavljajući ih u nedoumici oko motiva koji su doveli do ovakvog tragičnog ishoda.

Republika

Foto: Republika, Shuttertock, Facebook

 

 


Porodična perspektiva - Martinina rođaka

Martinina rođaka je podelila svoje viđenje tragedije, ističući da je Martinina ličnost bila drugačija pre udaje za Lava. Izjavila je da je Lav delovao kao faktor koji je udaljio Martinu od porodice, te da je čak i njegov odnos sa sopstvenom porodicom bio narušen. Ova perspektiva baca svetlo na dinamiku unutar porodice i moguće uticaje koje je Lav imao na Martinu.

Šokantni detalji i sumnje okoline

Svedočenja Martininih najbližih otkrivaju da je Lav ograničavao Martinu, do te mere da je ona, prema njihovim rečima, mogla da ide samo do prodavnice. Sumnje okoline se dodatno produbljuju kada rođaka iznosi tvrdnje da Lav možda čak i prisiljavao Martinu na određene postupke. Ove tvrdnje dodatno komplikuju sliku o događajima koji su prethodili tragičnom ishodu.

Toksikološki rezultati i samoubistvo

Prvi toksikološki rezultati obdukcije dece upućuju na prisustvo određenih supstanci koje bi mogle dovesti do njihove smrti. Ovi detalji dodatno potresaju javnost i postavljaju pitanja o motivima i okolnostima koje su dovele do ovakvog stravičnog čina.

Bračni par izvršio samoubistvo skokom sa solitera

Podsećajući na sam događaj, mladi bračni par je izvršio samoubistvo skokom sa zgrade na Limanu 2. Ova tragična scena dodatno je uzdrmala zajednicu i ostavila mnoga pitanja bez odgovora. Identifikacija bračnog para na osnovu otisaka prstiju dodaje još više tajanstvenosti celoj priči.

Egipatski simboli i mogući motivi

Prisustvo egipatskih simbola u njihovom domu dodatno budi znatiželju okoline. Ovi simboli, pronađeni u dnevnom boravku, otvaraju pitanja o mogućim motivima i interesovanjima bračnog para. Ova neobična otkrića samo dodatno komplikuju sliku o događajima koji su prethodili tragičnom ishodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading