"LEŽALI SU ONAKO JEDNO DO DRUGOG U LOKVI KRVI!" Komšije o strašnoj tragediji u Novom Sadu - Čula se galama...

Autor:

Hronika

02.03.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke komšije su već ispitane o tragediji, dok će neki od njih tek davati izjave.

"LEŽALI SU ONAKO JEDNO DO DRUGOG U LOKVI KRVI!" Komšije o strašnoj tragediji u Novom Sadu - Čula se galama...

Foto: shutterstock

Ilustracija

Uzdrmani tragikom, stanari zgrade na Novom Naselju u Novom Sadu svedoče o strašnoj sceni koja se odigrala sinoć, kada su mladić i devojka, još uvek neidentifikovani, zajedno skočili sa solitera sa 17. sprata zgrade. Prema rečima stanara, ova dva mlada života izgubljena su u okrutnom činu koji je ostavio sve potresene.

Svedoci navode da su mladi par oko 22 sata popeo na vrh solitera i odatle zajedno skočio u smrt. Njihove smrti su izazvale buku i galamu koja je potresla okolinu, a lift u zgradi nije radio oko pola sata tokom ovog tragičnog događaja.

- Čula se neka galama i lift nekih pola sata nije radio u tom periodu. Nismo znali šta se dešava, ali smo ubrzo shvatili kada smo čuli rotacije policije i Hitne pomoći. Neko od komšija u dvorištu, sa druge strane zgrade, video je tela mladića i devojke i kad se pribrao nakon šoka pozvao je policiju - rekao je jedan od stanara zgrade.

Svi stanari su se okupili nakon tragedije, svedočeći jezivom prizoru tela mladića i devojke kako leže jedno pored drugog u lokvi krvi. Iako se sumnja da mladi par nije iz njihove zgrade, jer bi imali pristup krovu putem ključa koji imaju stanari, policija je obezbedila mesto nesreće za dalju istragu.

- Svi smo se skupili. Prizor je bio jeziv, ležali su onako jedno do drugog u lokvi krvi... Policija je obezbedila deo dvorišta gde su pali. Oni najverovatnije nisu iz naše zgrade jer da jesu ne bi morali da razbiju ceo deo staklenih vrata kako bi izašli na krov, jer stanari imaju ključ. Naša zgrada ima 16 spratova, ali je jedan stanar od vešeraja na 17 spratu napravio stan, tako da tu se nalazi i taj krov - dodaje. 

Komšije su već ispitane o tragediji, dok će neki od njih tek davati izjave. Iako zgrada nema video-nadzor, stanari veruju da snimci susednih zgrada mogu pomoći inspektorima u rasvetljavanju ovog događaja.

Tela mladića i devojke su poslata na Institut za sudsku medicinu, gde će se obaviti obdukcija. Preliminarni izveštaji ne pokazuju tragove nasilja koji bi sugerisali da je ovaj događaj bio rezultat zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
MIC

02.03.2024 22:40

Kakvo Novo Naselje ,valjda na Limanu 2 ......E,jadni vi novinari !!!!!!!!!!!!!!