SKANDAL U PORODICI DRAGOJEVIĆ, DEJANOVA DEVOJKA DOBILA ŠUT-KARTU: Biljana napravila haos zbog poklona za 8. mart!

Autor:

Zabava

08.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je izazvao totalnu pometnju, Biljana napravila haos zbog Jovane.

SKANDAL U PORODICI DRAGOJEVIĆ, DEJANOVA DEVOJKA DOBILA ŠUT-KARTU: Biljana napravila haos zbog poklona za 8. mart!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević fotografisao se posle treninga u teretani, pa je objavio fotografiju na društvenim mrežama. Ovoj slici su se najviše obradovale pripadnice lepšeg pola, koje su mu komplimente pisale i u komentarima ispod objave.

Nakon što je posle prevare bivše supruge Dalile apsolutno izdominirao tokom učešća u rijalitiju, pobednik je odlučio da baci akcenat na poboljšanje fizičkog izgleda. 

Dejan je postao redovan u teretani, pa redovno pokazuje svoje umeće na raznim spravama. Zdrav život evidentno prija Dragojeviću, pošto je poslednja fotka "oborila" gorepomenutu društvenu mrežu. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Dejan Dragojević

 

Osim što je redovan u teretani, Dejan Dragojević je takođe aktivan na društvenim mrežama, pa je tako danas svoje fanove obradovao novim jutjub videom, kojim je izazvao totalnu pometnju. Kako je i sam napisao, on je priredio iznenađenje svojoj izabranici Jovani, a njegova majka, Biljana Dragojević, poklon je uzela u svoje ruke, pa ga izbacila iz kuće:

- 8. Mart kod Dragojevića. Mama bacila Jovanin poklon, neće da čuje za nju, ja molim Biljanu da oprosti - napisao je Dejan Dragojević uz ovaj video.

Naravno, ovo je sve bila šala, kako bi Dejan zabavio brojne fanove i publiku na jutjubu, a čini se da mu je to pošlo za rukom, s obzirom da je uspeo slatko da nasmeje sve pratioce, koji su ga javno podržali.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dejan Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading