LJUBIMAC GROBARA POSLAO SNAŽNU PORUKU PRED DERBI: "UZMITE IM SVE, NE DAJTE IM NIŠTA"!

Autor:

Sport

08.03.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike reči mladog fudbalera.

LJUBIMAC GROBARA POSLAO SNAŽNU PORUKU PRED DERBI: "UZMITE IM SVE, NE DAJTE IM NIŠTA"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana Rikardo Gomeš i Kristijan Belić

Najveći fudbalski okršaj u Srbiji se bliži. Partizan i Crvena zvezda u subotu (17.00) će izaći na megdan Marakne i u značajnoj meri odlučivati pitanje osvajača Superlige Srbije. 

Crno-beli znaju kako se pobeđuje ove sezone. Već su sačuvali bodove u Humskoj na prvom večitom derbiju pobedivši rezultatom 2:1 izabranike tadašnjeg stručnjaka Baraka Bahara. Ipak, ovaj put je tu Vladan Milojević, a i ulozi su potpuno drugačiji. 

S obzirom na to, oglasio se ljubimac navijača, Kristijan Belić i predvideo okršaj. 

- Koliko vidim ništa se na tom planu nije promenilo otkako sam otišao. Čak je pozitivan naboj možda izraženiji. Vidim i da su ulaznice za južnu tribinu planule, da je Grupa JNA snimila spot podrške, da su momci i dalje omiljeni u navijačkim očima. Drže se zajedno u teškim trenucima i to me raduje pred duel u kome bi grobarstvo moglo da dođe do izražaja. A imamo ga u ekipi, na pretek - smeška se veznjak.

Republika

Foto: Starsport

Kristijan Belić

Partizan je ove zime napustio i Mihajlo Ilić i jasna je bila bojazan pristalica crno-belih da tim neće biti na nivou igara iz jesenjeg dela šampionata. 

- Bogami, nisam siguran da se moj odlazak primećuje. Stvarno sam zadovoljan kako ekipa izgleda sa njima. Ovusu je skroz super, pokriva veliki deo terena, odlično se kreće i moderan je zadnji vezni. Kastilja sam manje gledao, ali mi je i on ostavio povoljan utisak, naročito što ume da se ubaci iz drugog plana. Obojica igraju odlično. Posebno su mi se dopala izdanja Goha, što upotpunjuje utisak da su zimska pojačanja brižljivo odabrana i brzo uklopljena u zahteve stručnog štaba. Čim Partizan i sa njima beleži dobre rezultate znači da je dobro - rekao je Belić.

Još jednom je ponovio atmosferu veznjak. 

- Ne pamtim da je ovako dobra priča bila u i oko Partizana poslednjih godina. U redu, sećam se uspešne sezone i sa Aleksandrom Stanojevićem, ali sad su baš velike šanse da se okonča peharom. Ili dva. Pred nama je derbi koji je možda bitniji sa psihološkog nego takmičarskog stanovišta i jedva čekam da ga gledam. Ionako AZ tek u nedelju igra sa Ekscelziorom, pa ću moći da se pretvorim u navijača.

Prognozirao je i strelca u derbiju. 

- Moj favorit za strelca u derbiju je Nemanja Nikolić. Izgradili smo poseban odnos ove sezone i pre neki dan sam baš Takiju poslao poruku da reši meč sa Zvezdom. Svestan sam koliko mu to znači, a i zaslužio je.

Nada se Belić da je ovo sezona kada se titula vraća u Humsku ulicu.

- Mogla bi da bude, ako slavimo. Priželjkujem identičan ishod kao u poslednjoj utakmici u 2023, da opet bude 2:1 za nas. Uostalom, šta da pričam, momci i trener znaju bolje od mene šta bi trebalo da rade. Podržaću ih, sa distance. I iskoristiću reči našeg čuvenog napadača, Danka Lazovića, kad je pred derbi pre nekoliko godina rekao: „Uzmite im sve, ne dajte im ništa“. Time je sve rečeno - završio je Kristijan Belić.

Partizan je prvi na tabeli sa bodom više od Crvene zvezde i ovaj derbi bi mogao mnogo toga da odluči. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading