JEDVA ČEKAMO DA ČUJEMO ŠTA LALAT IMA DA KAŽE! Voditeljke sa Arene otkrile da OBOŽAVAJU da slušaju Nenada Lalatovića!

Autor:

Sport

07.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Super mi je kada neko ume da bude tako prirodan i opušten"

JEDVA ČEKAMO DA ČUJEMO ŠTA LALAT IMA DA KAŽE! Voditeljke sa Arene otkrile da OBOŽAVAJU da slušaju Nenada Lalatovića!

Foto: ST/Nebojša Mandić, FK Mladost GAT

U susret najvećem prazniku srpskog fudbala, 172. večitom derbiju, portal Republika razgovarao je sa dve prelepe voditeljke sa Arena Sport TV - Jovanom Guzijan i Dijanom Čolović Radulović. Njih dve su poznate po tome što uvek prve dobiju utiske igrača i trenera Crvene zvezde i Partizana po završetku meča, a za naš portal otvorile su dušu o svojoj karijeri, gafovima, ishodu večitog derbija, ali i omiljenim sagovornicima iz tabora večitih, a i van njega.

Naravno, tokom dugogodišnje karijere imale su prilike da prisustvuju mnogim interesantnim izjavama Nenada Lalatovića, pa smo ih upitali da li je baš on omiljen sagovornik.

- Uh, daaa, volimo Nenada Lalatovića. Nama je on super, opušten, rekle su obe.

Potom smo upitali Dijanu kako to da se i ona slaže, s obzirom na to da ju je "prozivao".


- Pa, nisam ja to tako shvatila, pre nego što krenemo da dajemo izjave ili kada se sretnemo na stadionu pre same utakmice uvek je neko koškanje tog tipa. Tako da to što je rekao je bilo simpatično i ništa mu ne zameram. Čak šta više, super mi je kada neko ume tako da bude prirodan i opušten. Meni je to lepše nego kad razgovaram sa nekim ko će da odgovori samo ono što on želi, a ne ono što ja pitam i kada je sagovornik uštogljen i unapred se pretpostavlja šta će da kaže. Kod Lalata je super što se nikad ne zna šta će da kaže, pa bude zanimljivo i onima koji gledaju, a i nama koji radimo. Svi ga jedva čekamo, ranije kada nam je bila manja redakcija, kada se završava utakmica kluba koji on vodi, mi svi posedamo i razmišljamo "Sad će Lalat", čekamo da čujemo šta će da kaže. Pretpostavljam da je tako i kod svih kolega, rekla je Dijana, a Jovana je potom dodala da se apsolutno slaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading