TARA SIMOV OSTAVILA DEČKA: Napustila zajednički dom, sve isplivalo JAVNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u domu bivše zadrugarke!

TARA SIMOV OSTAVILA DEČKA: Napustila zajednički dom, sve isplivalo JAVNO! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, Instagram.com

Tara Simov, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", koja je nedavno postala majka dečaka Nikolaja, sada se našla u centru pažnje zbog raskida sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem. Nakon izlaska iz porodilišta, Tara je započela zajednički život sa Danilom, ali su nedavni događaji ukazali na to da je njihova ljubavna priča došla do kraja.

Javna pažnja se usmerila na Tarijin Instagram nalog nakon što je ona obrisala sve zajedničke trenutke sa Danilom i otpratila ga sa svojih društvenih mreža. Ovo je bio jasan signal da je njihova veza završena. Dodatno, Tarijin poslednji stori na Instagramu, gde je zabeležila put kojim odlazi, dodatno je potvrdio da je došlo do raskida.

Republika

Foto: instagram.com

Tara Simov oglašavanje na Instagramu

Nakon ovih događaja, na društvenim mrežama je usledila žustra polemika o razlozima njihovog raskida. Iako ni Tara ni Danilo do sada nisu javno komentarisali ovu situaciju, javnost je veoma zainteresovana za dalji razvoj događaja.

Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati, ali jedno je sigurno - raskid između Tare Simov i Danila Raičevića izazvao je veliku pažnju javnosti i ostavio brojne obožavaoce u neizvesnosti.

Republika

Foto: ST/N. Pančić

Tara Simov

Inače, Tara je nedavno ganula javnost pričom o svom odrastanju. 

- Sve što mi je tada bilo ponuđeno, bilo mi je ponuđeno od strane ljudi sa ulice, nisam imala šta da jedem. Žao mi je samo što nemam na čemu da im budem zahvalna... Sećam se da sam sa 15 godina izgovorila "Samo da ne dočekam jutro", želela sam da umrem - priznala je Tara Simov u jednoj emisiji, grcajući u suzama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading