KLUB SE OGLASIO ZVANIČNIM SAOPŠTENJEM: Nakon zimske pauze, svi su ponovo na svojim radnim zadacima - vreme je da se načini rezultatski iskorak!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.03.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U očekivanju mnogo boljih rezultata...

KLUB SE OGLASIO ZVANIČNIM SAOPŠTENJEM: Nakon zimske pauze, svi su ponovo na svojim radnim zadacima - vreme je da se načini rezultatski iskorak!

Foto: ŽFK Jedinstvo Putevi Užice

Ženski fudbalski klub Jedinstvo Putevi iz Užica iza sebe nema baš najuspešniju polusezonu, ali se svi ljubitelji ženskog fudbala u gradu na obali Đetinje nadaju da će predstojeći period, ali i godine pred nama doneti daleko bolja ostvarenja.

 

Užičanke u ovom momentu nalaze se na poslednjoj poziciji Druge ženske lige Zapad sa svih šest poraza, a kuriozitet jeset i ćinjenica da je klub ostvario i gol koeficijent 0:76, ali i pored svega navedenog optimizam među "putarkama" ne jenjava.

Pripreme za nastavak sezone su započele, a tim povodom saopštenjem javnosti obratili su se čelnici Užičanki:

- ŽFK Jedinstvo Putevi obaveštava sve da nastavlja sa radom nakon zimske pauze. Pred nama je drugi deo sezone u Drugoj ligi za žene - "grpa Zapad", koji kreće sredinom aprila. Klub zvanično nije napustila ni jedna igračica - istakli su u klubu, a zatim i posebno dodali:

- Sve zainteresovane devojke i devojčice koje žele da se bave fudbalom, mogu se javiti putem zvanične klupske Instagram stranice, ili na broj telefona 061/320-10-46.

Kada je reč o nastavku takmičarske polusezone, ŽFK Jedinstvo Putevi u prolećnoj premijeri dočekuju ŽFK Pazar iz Novog Pazara. Prvi ovosezonski meč Novopazarke su rešile u svoju korist rezultatom 9:0.

Foto: ŽFK Jedinstvo Putevi Užice

Ne gube veru u bolje sutra - ŽFK Jedinstvo Putevi Užice

 

Treba napomenuti i da je aktuelna sezona, treća u kojoj se Užičanke bore za prvenstvene bodove. Do sada su odigrale 28 prvenstvenih mečeva uz skor od samo jednog remija i 27 poraza i gol koeficijentom 5:270.

Jedini put kada teren nisu napustile pognute glave bio je meč koji je odigran 10. aprila 2022. godine kada su u okviru devete runde takmičaraske 2021/22 sezone remizirale sa ekipom ŽFK Slatke male iz Burovca rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading