UOČI 172. VEČITOG DERBIJA: Klub je podsetio javnost na veličanstvenu proslavu - dan kada je sve bilo u znaku crveno-belih boja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.03.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bilo u znaku fudbalske igre i crveno-belih boja...

UOČI 172. VEČITOG DERBIJA: Klub je podsetio javnost na veličanstvenu proslavu - dan kada je sve bilo u znaku crveno-belih boja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Hajduk Čurug

Fudbaleri Hajduka iz Čuruga pripremaju se za start prolećnog dela sezone u okviru Prve novosadske lige, a klupski planovi su vezani za ostvarenje znatno boljih rezultata u odnosu na ono što je do sada ostvareno.

 

Ekipa iz mesta u opštini Žabalj prvi deo takmičarske sezone okončala je na 11. poziciji sa skorom od pet pobeda i deset poraza i primarni cilje jeste što brže obezbeđenje dovoljne bodovne zalihe kako bi se očuvao status člana elitnog ranga takmičenja u "srpskoj Atini".

Uoči nastavka takmičenja, klub se na svojoj zvaničnoj Instagram stranici podsetio detalja od pre par godina kada je obeležen jubilej, devet decenija postojanja crveno-belih iz Čuruga.

Veliku proslavu u Čurugu tada je uveličala Crvena zvezda, a utakmicom kojoj je prisustvovalo čak 1.000 ljubitelja fudbala otvoren je i tada novoizgrađeni deo tribine koji je po prvi put primio navijače.

 

Zanimljivo je napomenuti da su u crveno-belom dresu na utakmici protiv Hajduka nastupili između ostalih i Uroš Račić i Dejan Joveljić koji su kasnije nakon sjajnih nastupa na beogradskoj Marakani, ostvarili i zavidne internacionalne karijere.

Kada je reč o takmičenju u okviru Prve novosadske lige, ekipa Hajduka iz Čuruga u prolećnoj premijeri na svom stadionu u Čurugu dočekuje Bačku iz Begeča koja se trenutno nalazi na pretposlednjoj 15. poziciji i kojoj predstoji grčevita borba za opstanak. Meč je na programu u nedelju 10. marta, a treba podsetiti da su u prvom ovosezonskom meču dve ekipe slavili crveno-beli rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading