DEVOJČICA! Aleksandra Prijović progovorila o DRUGOJ PRINOVI!

Autor:

Zabava

02.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica priželjkuje devojćicu, otvorila dušu koleginici!

DEVOJČICA! Aleksandra Prijović progovorila o DRUGOJ PRINOVI!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović otvorila je dušu svojoj koleginici Svetlani Ceci Ražnatović, te otkrila da li bi želela da joj sledeće dete bude dečak ili devojčica.

- Ja bih volela devojčicu. Mislim, najvažnije je da je dete živo i zdravo i da sve bude kako treba. Ali kada bih mogla da biram, volela bih devojčicu - iskreno je odgovorila Aleksandra.

- To je lepo, imati i dečaka i devojčicu - nadovezala se Ceca na "Blic TV".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Podsetimo, Aleksandra i Filip već imaju sina Aleksandra, koga je Prija rodila pre četiri godine. On je mamim mezimac i prati je na svim koncertima, a često sa njom izađe i na binu. 

Aleksandra i Filip su stali na "ludi kamen" 2018. godine, a o njihovom venčanju je brujao region. Prija često priča o njihovoj ljubavi, a jednom prilikom je otkrila da je znala da će joj Filip biti ljubav za ceo život čim ga je upoznala.

Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početku, kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni - ispričala je Prijovićeva svojevremeno.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Mali Aleksandar Živojinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veljko R

03.03.2024 00:14

Ko je tata?