NEOTKRIVENA TAJNA SA KONCERTA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Niko nije ni sanjao da ovo može njoj da se desi!

Autor:

Zabava

02.03.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović je podelila sa publikom peh, koji joj se dogodio na koncertu.

NEOTKRIVENA TAJNA SA KONCERTA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Niko nije ni sanjao da ovo može njoj da se desi!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

Mlada i veoma uspešna pevačica Aleksandra Prijović otkrila je jedan zanimljiv peh, koji joj se dogodio tokom nedavno održanog koncerta u Hrvatskoj. Naime, pukle su joj pantalone, i to na vrlo nezgodnom mestu. Kako je istakla, situacije poput ove ostavljaju malo prostora za "prepravke" tokom nastupa, pa je morala da nastavi kao da se ništa nije desilo. Slično iskustvo imala je i Ceca Ražnatović, koja je prisutnima otkrila da joj je tokom velikog koncerta na Ušću pukla bretela na haljini, ali je uz pomoć svoje ekipe brzo rešila ovaj mali problem. Ove anegdote pokazuju da čak i najveće zvezde nisu imune na neočekivane situacije tokom nastupa.

Anegdotu koju je podelila pevačica Aleksandra Prijović o nezgodama tokom koncerata pokazuju profesionalnost i smirenost ovih izvođača u izazovnim situacijama, koje se svima dešavaju, a mnogima je ova scena totalno promakla, s obzirom da su prisutni uživaju u Prijinim pesmama i sjajnoj atmosferi:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

 

- Meni se desilo sada na koncertu da su mi pukle pantalone, na vrlo nezgodnom mestu - otkrila je Aleksandra Prijović i istakla da, kada se dese takve situacije na koncertu, nemaju puno prostora za "prepravke".

- Dok ja dođem do bloka i rezervne odeće... Šta ćeš, guraš dalje i praviš se da se ništa nije desilo - priznala je Prija za Blic TV.

Svog peha na nastupu prisetila se zatim i Ceca. Kako je rekla, slična situacija joj se dogodila tokom velikog koncerta na Ušću.

- Dešavaju se takve stvari. Meni je na Ušću pukla bretela na haljini. Mili je odmah pritrčao i počeo da vezuje. Ali te stvari se dešavaju, nema tu mesta za paniku - rekla je Ceca Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading