OČUH UBICE STEFANA SAVIĆA OSUĐIVANI VOĐA NAVIJAČA "RADA"! Nokautirao žandarma na utakmici!

Autor:

Hronika

02.03.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supurović je u više navrata bio pod istragom zbog različitih krivičnih dela, uključujući izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje, nanošenje lakih telesnih povreda, stavljanje u promet opojnih droga, pa čak i ubistvo.

OČUH UBICE STEFANA SAVIĆA OSUĐIVANI VOĐA NAVIJAČA "RADA"! Nokautirao žandarma na utakmici!

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP, Facebook

Beograd je uzdrman skandalom nakon monstruoznog ubistva Stefana Savića, MMA borca i reprezentativca, na Dorćolu. Osumnjičeni za ovaj gnusan zločin, Vasilije Gačević (23), nalazi se u bekstvu zajedno sa svojim prijateljem Markom Daničićem (23), ostavljajući iza sebe talas šoka i straha.

Gačevićev očuh, Dragan Supurović (52), poznat kao Supa, vođa navijača FK Rada, dodatno baca senku sumnje na već tragičnu situaciju svojim sumnjivim dosijem punim različitih krivičnih dela. Supurović je u više navrata bio pod istragom zbog različitih krivičnih dela, uključujući izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje, nanošenje lakih telesnih povreda, stavljanje u promet opojnih droga, pa čak i ubistvo.

Kako su to pravilno zaključili i prvostepeni i drugostepeni sud iz iskaza svedoka nije bilo moguće utvrditi ko je pucao na pokojnog s obzirom na to da su ovi svedoci tokom postupka u pogledu ove činjenice iznosili samo svoje utiske i pretpostavke, a tokom postupka nije izveden ni jedan materijalni dokaz koji bi potkrepio navode javnog tužioca da je okrivljeni kritičnom prilikom kod sebe imao pištolj, niti da je iz istog ispalio više hitaca u pravcu Ivana Pavlovića -  saopštio je tada je Apelacioni sud.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sahrana Stefana Savića

Miljković planirao Supurovićevo ubistvo?

Supurovićevo ime se spominjalo i na suđenju kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koja se krila iza paravana navijačke grupe FK Partizana "Iz principa".

Na suđenju je svedok okrivljeni Srđan Lalić optužio Marka Miljkovića da je planirao Supurovićevo ubistvo.

Miljković je onda pitao Lalića da li je poznavao Luku Perenčevića, navijača Rada koji je u međuvremenu ubijen, odnosno koji je bio motiv klana da ubije vođu navijača Rada.

- Hteo si da ga nagovoriš da ubije Dragana Supurovića, a onda da preuzmeš tribinu Rada, pa da Luku ubijemo u Ritopeku - rekao je Lalić.

Miljković ga je zatim upitao: "Šta će meni Radova tribina?".

Foto: E-stock, Tanjug, Shuttestock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Ubistvo Stefana Savića dogodilo se u noći između 23. i 24. februara, kada su Gačević i Daničić, prema navodima izvora, sačekali Savića ispred kluba u Dobračinoj ulici. Iznenadni napad na Savića, koji je prethodno bio u provodu sa svojim društvom, završio se tragično, ostavljajući iza sebe veliku rupu u svetu sporta.

Gačević, koji je nekada igrao u fudbalskom klubu Crvena zvezda Mali Mokri Lug, sada je u bekstvu, izbegavajući pravdu nakon ovog užasnog zločina. Poznanici Gačevića opisuju ga kao problematičnog, nakon što je odustao od fudbalske karijere.

Supurović, koji je od ranog detinjstva bio u životu Gačevića kao očuh, takođe dodaje mračne nijanse ovoj priči. Sa svojim kriminalnim dosijem i umešanostima u razne incidente, Supurović baca sumnju na pozadinu ovog tragičnog događaja.

Raspisana potraga za ubicama

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova je raspisalo potragu za ubicama, Markom Daničićem (23) i Vasilijem Gačevićem (23).

Policija poziva sve građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona:

011/279 74 77
066/889 42 07
066/878 23 05
kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading